Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Min datter har ingen veninder

30. juli 2019 af [Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
En bekymret mor skriver til Anne-Marie Østersø, fordi hendes datter har svært ved at få veninder - og hvis hun endelig har en aftale med en kammerat , aflyser hun. Clairvoyante Anne-Marie har en helt særlig forklaring...

Kære Anne-Marie

Jeg har et problem med min store datter, der har svært ved at få veninder. Når hun endelig finder en, aflyser hun selv deres aftaler, og så bliver veninden jo træt af hende.

Jeg kan ikke finde ud af, hvorfor hun på den ene side er ked af, at hun ingen veninder har, men på den anden side ikke gider mødes med dem, der viser hende interesse. Hvad handler det om?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun er begyndt at spille badminton. Er det en god idé? Og kan hun få venner gennem sporten?

Mange hilsner fra

En bekymret mor

LÆS OGSÅ: Min datter føler sig svigtet

Kære Bekymrede mor

Når man skal finde veninder, skal man finde nogle, man kan dele oplevelser med og spejle sig i. Jeg tror, din datter er en gammel sjæl, og hun har svært ved at se sig selv i andre 14-årige. Hun vil passe bedre sammen med lidt ældre piger, og det kan jo være svært at finde i den alder. Det bliver nemmere med tiden.

Det er positivt, at hun er begyndt at interessere sig for sport, for det giver gode muligheder for at møde unge, der er ældre end hende, men hvor de har sporten til fælles. Desuden tror jeg, at hun vil være god til badminton, så du skal endelig bakke den idé op.

Kærlig hilsen

Anne-Marie

Sponsoreret indhold