Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Min datter har konstante smerter

8. december 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
En læser er bekymret for sin 26-årige datter, der lider af konstante smerter, men lægerne kan ikke finde ud af, hvad der er galt og vurderer, at det er psykisk. Clairvoyante Anne-Marie mener, at forklaringen ligger et helt andet sted, og det er op til datteren selv at handle, hvis hun skal have det bedre.

Kære Anne-Marie
Min datter, som er 26 år og bor sammen med sin kæreste, har været syg i lang tid. Ingen kan finde ud af, hvad hun fejler, og ifølge lægerne er hun fysisk rask. Men hvorfor har hun så smerter? Hun kan ikke arbejde og falder mere og mere sammen. Vi er en velfungerende familie, og jeg har en anden datter, der har det fint.
Kan du se, hvad der er galt med hende? Vi har fået at vide, at det er psykisk, men hun vil ikke til psykolog. Jeg kan heller ikke forstå, at det kan gøre så ondt, hvis det er psykisk. Jeg er desperat, og derfor prøver jeg at skrive til dig. Det kan være, at du har et par råd til os, som vi ikke har prøvet.

Venlig hilsen En bekymret mor

LÆS OGSÅ: Jeg er bekymret for min datter

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære Bekymrede mor

Der er ikke noget, som gør mere ondt, end når vores børn ikke har det godt, så jeg forstår din frustration.
Jeg er jo hverken læge eller psykolog, så jeg tænker mig altid meget om, inden jeg svarer på sådanne spørgsmål. Men min fornemmelse er, at din datter er ulykkelig i sit kærlighedsliv, og det er det, der er årsag til alle dårligdommene. Det kan være, at du selv har haft det på fornemmelsen, og så ved du nu, at jeg er enig.
Jeg synes, du skal tale med din datter om hendes kæreste. Det kan være, at hun lukker af, men så har du forsøgt. Din datter er voksen, og du kan kun komme med forslag til hende. I sidste ende er hun nødt til selv at handle for at få det bedre. Det føler jeg også, at hun gør på et tidspunkt, men der kan godt gå et halvt år, før det sker. Indtil da må du lytte til hende. Men det skal nok lysne.

Sponsoreret indhold