Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Min datter vil ikke acceptere en ny mand

14. maj 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Skytten føler sig parat til at finde kærligheden igen, efter at hun blev enke for nogle år siden. Hendes voksne datter har dog absolut ikke lyst til, at se sin mor med en anden mand, for hun savner stadig sin far. Læs clairvoyante Anne-Maries råd her:
Kvinde ramt af sorg

Kære Anne-Marie

Min mand døde for nogle år siden, og det har ikke været nemt for mig at komme oven på igen. Men nu er det begyndt at lysne, og jeg har overvejet at finde mig en god ven. Min datter har dog på forhånd sagt, at hun ikke vil se ham. Hun savner stadig sin far og vil ikke involvere sig i mit eventuelle bekendtskab.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hendes holdning har gjort mig ked af det. Jeg kun er 55 år og har stadig brug for noget at leve for. Jeg forstår fuldt ud hendes sorg, men hun forstår ikke mig. Skal jeg leve alene resten af mit liv? Jeg elsker min datter overalt på jorden. Vil hun vende mig ryggen? Hun er 29 år, så hun er jo voksen.

Kærlig hilsen
Skytten

LÆS OGSÅ: En læser fortæller: Jeg kunne ikke slippe sorgen

Kære Skytte

Din datter er stadig i sorg og føler på en eller anden måde, at hun skal forsvare sin far. Men selvfølgelig skal du leve dit liv, og du vil også møde kærligheden igen. I første omgang skal du dog lade være med at involvere din datter. Vent og se, hvordan forholdet udvikler sig. Når du ved, at du har mødt den rette, skal du sige til din datter, at du nu har kendt ham i et stykke tid, og at du gerne have, at hun overvejer at møde ham.

Når din datter ser, hvor glad du er, vil hun kunne rumme det. Fortæl også din datter, at uanset om du finder en ny mand eller ej, vil du altid elske hendes far. Det vil betyde meget for hende.
Du skriver ikke, om din datter har en kæreste, men jeg tror, hun er single, og derfor bliver hun jaloux ved tanken om, at du finder en mand. Hun skal dog nok også snart møde kærligheden, og det vil gøre hende mere åben over for at acceptere din nye mand.

Kærlige tanker fra
Anne-Marie

Sponsoreret indhold