Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Min ekskæreste flirter med mig

22. marts 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
"H" mødte tilfældigt sin ekskæreste, og nu er hendes følelser for ham blusset op. Han skriver flere gange om dagen, og de har aftalt at mødes. Problemet er, at hun har en kæreste - og ham har hun ikke fortalt ekskæresten om. Skal hun mødes med ham eller bliver hos kæresten? Clairvoyante Anne-Marie er ikke i tvivl.

Kære Anne-Marie
Jeg har været i et parforhold i to år, men nu er min ekskæreste dukket op, og han spøger i mine tanker.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg skammer mig over min løgn

Han forlod mig for tre år siden, men forleden mødte jeg ham ved toget. Han spurgte, om jeg havde en kæreste, og jeg løj og sagde, at det havde jeg ikke! Jeg skammer mig over min løgn, for det har jeg jo, og jeg er endda glad for ham.
Nu er mine følelser for ekskæresten blusset op. Han skriver til mig flere gange om dagen, og vi har aftalt at mødes. Jeg ved, at jeg er ude på et skråplan. Jeg var glad for ham engang, men skal jeg se ham og tro på, at det måske kan blive os igen? Eller skal jeg aflyse og blive hos min kæreste? Jeg håber, du kan hjælpe mig.

Kærlig hilsen H

LÆS OGSÅ: Brev til Mimi: Han udnytter dig

En hurtig affære

Kære H
Du er bestemt ude på et skråplan, men jeg forstår godt, at du bliver fristet: Han forlod dig, og nu viser han dig pludselig igen interesse.
Men hvis du tænker dig om, ved du godt, at I ikke vil det samme. Han ønsker en hurtig affære. Jeg synes, du skal skynde dig at skrive til ham, at I ikke kan ses. Du behøver ikke at give ham nogen forklaring. Husk på, at du kan miste din nuværende kæreste, hvis du mødes med ekskæresten. Vil du det? Det tror jeg ikke.
Få slettet ekskærestens nummer på din telefon og dyrk din dejlige kæreste i stedet.
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold