Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Min elsker truer med at afsløre mig

20. september 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Tyren har været utro og fortrudt det. Nu truer hendes elsker med at afsløre affæren for hendes mand, og Tyren vil vide, om han kan finde på at gøre alvor af truslerne. Læs Anne-Maries råd her ...

Kære Anne-Marie
Jeg er en kvinde på 45 år, som har været min mand utro to gange med en kollega. Jeg har dog nu fortalt kollegaen, at jeg ikke føler noget for ham, og at jeg ikke vil have mere med ham at gøre. Desværre truer han med at sladre til min mand, og han påstår, at han ved, at jeg inderst inde er forelsket i ham. Det er jeg ikke, nu er jeg nærmere bange for ham, og jeg føler mig i klemme.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han stalker mig

Min veninde siger, jeg skal benægte det over for min mand, hvis han gør alvor af truslerne. Men min kollega har sms fra mig, som bekræfter, at vi skal mødes på et hotel. Den kan han vise min mand. Er det tomme trusler, eller vil han gøre alvor af dem? Jeg føler, at han stalker mig, og jeg forstår slet ikke, at jeg har kunnet falde for en sådan fyr!
Kærlig hilsen Tyren

LÆS OGSÅ: Jeg er gravid med en anden mand

Afslør ham

Kære Tyr
Du skal fortælle din kollega, at hvis ikke han holder op med at kontakte dig, går du til politiet eller fortæller din chef, hvordan det hænger sammen. Jeg er sikker på, at den trussel vil få ham til at trække sig, for han vil ikke have, at jeres kolleger ved, at han stalker dig.
Jeg tror også, at du har lært en lektie og kan forsætte dit liv med din mand.
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold