Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Min kæreste er en dårlig mor

8. marts 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Fisken er bekymret, fordi hans kæreste er en dårlig mor for deres 4-årige datter. Kæresten er næsten aldrig hjemme, og både Fisken og datteren savner hende. Han har selv en idé om, hvorfor det er sådan, og clairvoyante Anne-Marie giver ham ret.

Kære Anne-Marie
Jeg er en mand på 35 år, som bor sammen med min kæreste og vores datter. Vi har været sammen i syv år, og vores datter er 4. Jeg skriver til dig, fordi jeg ikke har nogen tale med om dette: Jeg synes, at min kæreste er en dårlig mor, men jeg har svært ved at sige det til hende. Hun er næsten aldrig hjemme, og det er mig, der passer vores datter. Hun er ofte i byen med sine veninder, og hun kommer først hjem, når vores datter sover. Vores datter savner nærvær, og det gør jeg også. Men hun har travlt med alt andet end os.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For meget ansvar

Min kæreste har meldt ud, at hun ikke vil have flere børn. Hun er 23 år og måske blev hun mor for tidligt, og ansvaret er for stort. Det mente hun dog ikke, da hun blev gravid.
Jeg har også overvejet, om hun holder sig på afstand, fordi hun ikke længere har følelser for mig, og det går så ud over vores datter. Jeg håber, du kan hjælpe. Det var min mor, der foreslog, at jeg skrev til dig. Vil min kæreste passe vores barn bedre, hvis jeg går fra hende?

Venlig hilsen Fisken

LÆS OGSÅ: Pernille fik stress af sine børn

Vær ærlig

Kære Fisk
Jeg tror, du selv har fat i noget, når du nævner, at din kæreste er blevet mor for tidligt. Hun var slet ikke klar til ansvaret. Desuden har du ret i, at hun flygter fra jer, fordi hun ikke længere elsker dig. Det kan være, hun har tænkt på at forlade dig, men bliver på grund af jeres datter, for det er nemmere for hende, at du altid er der.
Jeg synes, du skal tale med hende om alt det, du går og tumler med. Vær ærlig over for hende. Det kan godt være, at hun bliver sur og vil gå fra dig, men det vil hun alligevel gøre på et tidspunkt. Måske venter hun bare på, at du selv siger fra, for det vil være nemmere for hende.
Det vigtigste er, at din datter får omsorg både fra dig og hendes mor. Hvis I ikke længere er et par, vil din kæreste være nødt til at tage mere ansvar, og dermed bliver hun en bedre mor. Jeg ønsker jer alle det bedste.

Kærlige tanker fra Anne-Marie

Sponsoreret indhold