Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Min kone er besat af motion

24. november 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Clairvoyante Anne-Marie har fået et brev fra en læser, hvis kone herser med hele familien, fordi hun vil have dem til at spise sundt og dyrke motion. Anne-Marie mener imidlertid ikke, det handler om sundhed, men om selvværd, og hun råder ægtemanden til at tage en kærlig snak med sin kone.

Hej Anne-Marie
Jeg er en mand på 44 år, der er gift med en dejlig kone og har to børn. Mit problem er, at når vi er kommet hjem fra arbejde, er jeg træt og vil gerne sidde og snakke med børnene. Min kone er af en anden opfattelse. Hun vil have, at vi foretager os en masse; går til svømning, cykler eller dyrker anden motion.
Efter min mening har det taget overhånd, for min kone skal hele tiden tælle kalorier og præger vores børn med, at man skal spise sundt. Jeg er selv sund og slank, og det samme er vores børn. Vi spiser sundt, og jeg forstår ikke, at vi skal hives ud hver dag. Børnene går til sport og får rigeligt med motion.
Jeg har sagt, at hun selv kan løbe eller cykle, bare jeg bliver fri. Men så bliver hun sur. Når vi kommer til soveværelset, hvor jeg gerne vil dyrke ”gymnastik”, har piben en anden lyd. Her er der sjældent gevinst, for nu er hun træt! Hvad kan jeg gøre for at få min kone til at dyrke mindre motion og være lidt mere aktiv i soveværelset?
Jeg håber, du kan hjælpe. Jeg tror på, at der er mere mellem himmel og jord, og jeg har selv flere gange oplevet at kunne forudse begivenheder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Med venlig hilsen
Ægtemanden

LÆS OGSÅ: Selvværd: Elsk dig selv og din krop

Kære Ægtemand
Jeg har set på din kones tarothoroskop for at finde ud af, hvorfor det er så vigtigt for hende at holde sig i form. Jeg ser en kvinde med et lavt selvværd, som kæmper for at holde vægten. Det betyder, at hun sætter alt ind på det.
Du skal fortælle din kone, at du synes, hun er dejlig og smuk, som hun er, også selv om der er røget lidt ekstra kilo på. Fortæl hende, at du savner nærvær med hende. Det kan være, du mener, at du har givet udtryk for dine ønsker ved at tage initiativ til sex. Men måske skal du sætte dig over for hende og fortælle det. Jeg fornemmer, at det vil hjælpe jer.

Kærlig hilsen
Anne-Marie

Sponsoreret indhold