Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Min mand er kriminel

4. april 2021 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
"Den anonyme" har en stærk mistanke om, at hendes mand er kriminel. Hun har forsøgt at spørge ham, men får at vide, at hun ikke skal blande sig. Hun ved ikke, om hun skal melde ham, for det kan måske koste hende ægteskabet. Clairvoyante Anne-Marie er dog ikke i tvivl ...

Hej Anne-Marie
Jeg har min mand mistænkt for at være kriminel, og jeg ved ikke, hvad skal jeg gøre. Skal jeg lukke øjnene eller gå til politiet?
Det har stået på i et år, og jeg sover dårligt om natten ved tanken. Jeg har konfronteret ham en gang, men han sagde, at jeg skulle lade være med at blande mig i hans forretninger.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg stoler ikke på ham

Samtidig føler jeg ikke, at jeg elsker ham mere. Det skyldes nok også, at jeg ikke stoler på ham. Jeg har sendt dig et anonymt brev, og jeg ved ikke, om du vil svare på det.
Jeg tror, det kommer til at koste mig mit ægteskab, hvis jeg melder ham. Vi har dog kun været sammen i to år og har ingen børn, så det overlever jeg nok. Hvad mener du? Jeg kan ikke tale med nogen som helst om det.
Hilsen Den anonyme

LÆS OGSÅ: Mor var narkoman, og far var kriminel

Du skal melde ham

Kære Anonyme
Det var godt, du fandt modet til at skrive til mig, og selvfølgelig vil jeg svare dig, selv om du er anonym.
Inderst inde ved du godt selv, hvad der er det rigtige at gøre: Du skal gå til politiet.
Du skal vide, at du kan blive indblandet i hans affærer, fordi I er gift. Hvis jeg var dig, ville jeg ikke betænke mig længe, men skynde mig at få talt med politiet. Som du skriver, vil det nok koste dit ægteskab, men du er allerede færdig med ham følelsesmæssigt. Jeg sender dig styrke og mod til at gå videre med sagen.
Kærlige tanker fra Anne-Marie

Sponsoreret indhold