Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Min mor rakker ned på min far

15. februar 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Victorias forældre er ved at blive skilt, og det har hun det egentlig fint med. Problemet er, at moderen konstant rakker ned på faderen, og det bryder Victoria sig ikke om at høre på. Clairvoyante Anne-Marie råder Victoria til at sige fra.

Hej Anne-Marie

Jeg læser tit dine svar og synes, det er rart, jeg kan skrive til dig. Min mor og far er ved at blive skilt, og det har jeg det egentlig fint med. Jeg er 17 år og bor hos min mor. Min far har fundet en anden, og mit problem er, at min mor hele tiden taler grimt om ham. Jeg føler mig nærmest skyldig, hvis jeg har besøgt ham.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Synd for mor

Jeg elsker min far, og det vil jeg blive ved med, selv om jeg selvfølgelig synes, det er synd for min mor. Hvad skal jeg sige til hende? Jeg orker ikke at høre hende tale grimt om min far. Kan du se, om hun bliver glad igen?

Kærlig hilsen Victoria

LÆS OGSÅ: En læser fortæller: Jeg overvandt mig selv efter skilsmisse

Du skal ikke tage parti

Kære Victoria
Åh, hvor er det trist, at du skal stå mellem dine forældre på den måde. Du må fortælle din mor, hvordan du har det. Du kan eventuelt skrive et brev til hende, hvis det er svært at få det sagt.
Fortæl, at det er synd for hende, at hun er blevet forladt, men at det ikke ændrer dine følelser for din far. Du elsker dem begge lige højt og vil ikke tage parti, og hun skal ikke tale dårligt om din far, når du hører det. Du kan også råde hende til at tale med sine veninder om skilsmissen.
Det er en svær tid for din mor, men hun skal nok blive glad igen. Jeg håber, du har en god veninde, du kan tale med, for det er hårdt for dig, at din mor er ulykkelig. I skal nok alle igennem det.
Jeg håber, mit svar hjælper dig ellers er du velkommen at skrive igen.

Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold