Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Min mor vil skilles

28. maj 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media.
Tvillingens mor har kæmpet med et alkoholmisbrug, men er nu ædru. Nu vil hun imidlertid skilles, og dermed føler Tvillingen, at moderen vender både hende og faderen ryggen. Læs clairvoyante Anne-Maries råd her...
En mor vil skilles. Hendes barn græder

Kære Anne-Marie

Jeg er en pige på 17 år, hvis mor har været i behandling for alkoholmisbrug. Det går godt med hende, men nu vil hun skilles fra min far, og det er jeg rigtig ked af. Min far har hjulpet hende meget, og det har jeg også, og jeg føler, at hun vender os ryggen. Kan du se, om hun kommer til fornuft? Hun har været ædru i næsten et år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kærlig hilsen
Tvillingen

LÆS OGSÅ: Unge får mén af forældres konflikter efter skilsmisse

Kære Tvilling

Hvor er det dejligt, at din mor er kommet ud af sit misbrug. Det betyder dog også, at hun ser sit liv mere klart, og derfor ønsker hun forandring.

Jeg kan godt forstå, du og din far føler jer svigtet, men din mor har fundet ind til sin kerne. Det har ikke noget med jer at gøre, men hun føler sig begrænset og har en stor frihedstrang. Jeg tror, at hun er vågnet, og selv om det gør ondt på dig, at hun går fra din far, forlader hun ikke dig. Du kan være sikker på, at hun elsker dig overalt på jorden. Måske elsker hun også din far, men ikke som man bør i et parforhold.

Din mor har ikke fundet en anden, men vil nok gerne bevise over for sig selv, at hun kan klare sig alene. Det vil styrke hende.

Det er svært at se på, at ens forældre bliver skilt, og især når din far bliver såret. Men du må ikke gøre det til dit problem. Lad det være en sag mellem dine forældre. Der er ikke noget, du kan gøre for at få din mor til at ændre beslutning, men måske du har brug for at tale med en psykolog. Jeg ønsker dig alt det bedste fremover.

Kærlige tanker fra
Anne-Marie

Sponsoreret indhold