Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Min veninde er lesbisk

19. marts 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media.
Fisken føler, at forholdet til hendes veninde har ændret sig, efter at veninden sprang ud som lesbisk. For hvad nu, hvis veninden har været forelsket i hende? Clairvoyante Anne-Marie råder Fisken til at få renset luften ...
Kvinde i læderjakke er hos clairvoyant

Kære Anne-Marie

Jeg har haft en veninde i mange år, og vi har altid haft det sjovt og godt sammen, men i fjor ændrede vores forhold sig. Hun sprang ud som lesbisk, og det har jeg det lidt svært med. Det er ikke, fordi jeg på nogen måde har noget imod homoseksuelle, men alligevel trækker jeg mig fra hende. Hun er stadig den samme, bare med en kvindelig kæreste, men jeg kan ikke lade være med at tænke på, om hun nogensinde har været forelsket i mig. Jeg gør mig måske for mange tanker, men det hele er lidt underligt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu har hun skrevet en sms til mig, fordi hun kan mærke, at jeg har trukket mig og gerne vil snakke med mig. Hvad skal jeg sige til hende? Jeg håber, du kan hjælpe, for jeg vil gerne have min veninde igen.

Hilsen
Fisken

LÆS OGSÅ: Christine sprang ud som 18-årig: Jeg har såret mange

Kære Fisk

Din veninde er den samme, uanset om hun er kæreste med en mand eller en kvinde. Hun er ikke pludselig blevet en anden, men det er du i forhold til dit syn på hende, og det kan hun mærke.

Du skal tage en snak med hende og ikke være bange for at stille spørgsmål. Spørg hende også, om hun har været forelsket i dig. Det tror jeg nemlig ikke. Hvis du får talt med hende, vil du finde ud af, at hun stadig er den samme, bortset fra at hun er blevet gladere, og det er jo kun dejligt. Jeg er sikker på, I finder sammen igen og får jeres tætte forhold tilbage.

Kærlig hilsen
Anne-Marie

Sponsoreret indhold