Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Min voksne søn lyver om sit liv

20. maj 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media.
En læser er bekymret for sin 22-årige søn, der er flyttet hjem igen efter at have mistet sin elevplads og sin kæreste. Hun mistænker ham for at have en spiseforstyrrelse - og for i det hele taget at lyve om sit liv. Læs clairvoyante Anne-Maries råd her ...
Familie: Clairvoyante Anne-Marie Østersøe svarer på spørgsmål

Kære Anne-Marie

Min voksne søn bliver 22 år til sommer. Han har fornylig mistet sin elevplads hos Falck, sit job i hjemmeplejen og sin kæreste. Han bor nu hos min kæreste og mig og vores tvillinger på 3 år.
Jeg er sikker på at han har en spiseforstyrrelse, og jeg har på fornemmelsen, at han lyver om det meste: Hvorfor han stoppede ved Falck og hjemmeplejen, og hvad han ellers foretager sig. Jeg har forsøgt at få ham til at søge hjælp hos en læge eller psykolog, men det vil han ikke.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han har svært ved at indordne sig under vores husregler, og det giver dårlig stemning, ikke mindst mellem min kæreste og mig. Jeg frygter, at vi ender med at gå fra hinanden. Min søn bliver vred og fornærmet, hvis jeg stiller krav om, at han skal rydde op efter sig selv.

Jeg føler, at hele mit liv falder fra hinanden. Hvad er det rigtige at gøre? Hvad sker der med min søn?

Mange hilsner fra
En bekymret mor

Kære Frustrerede mor

Gid jeg havde alle de rigtige ord til dig og præcis vidste, hvad du skulle gøre, men sådan forholder det sig desværre ikke.

Jeg vil anbefale dig at kontakte jeres læge og dernæst overtale din søn til at få et sundhedstjek, for jeg tror, det er nemmere at få ham til lægen end til en psykolog. Jeg tror også, at lægen kan få ham til at åbne sig. Du skal ikke tage med, for så vil han lukke i.

LÆS OGSÅ: Min søn ryger hash hver dag

Jeg synes også, du skal kontakte hans ekskæreste. Måske ved hun mere om, hvad er galt.

Endelig kan du vælge at skrive et brev til ham. Nogle gange er det lettere at finde de rigtige ord på skrift, hvor en samtale hurtigt kan udvikle sig i råb og gråd. Vær ærlig og skriv om din bekymringer og nævn, at I gerne vil have ham på rette vej.

Jeg håber, at du kan bruge mine råd, og jeg sender dig og familien styrke til at klare denne svære tid.

Kærlig hilsen
Anne-Marie

Sponsoreret indhold