Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Mine sønner skændes og slås

26. april 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Krebsen er ulykkelig over, at hendes to sønner på 20 og 13 år ikke kan enes. De slås og skændes, hver gang den ældste er hjemme på besøg, og hun vil vide, hvad hun kan gøre? Clairvoyante Anne-Marie har et overraskende svar, for det handler ikke kun om børnene.

Kære Anne-Marie
Jeg har et problem, der handler om mine sønner på 20 og 13 år. Min store søn er flyttet hjemmefra, men hver gang han er hjemme, kommer de to brødre op at skændes eller slås, og det ender med, at den ældste går og smækker med døren.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvad gør jeg?

Hvad kan jeg gøre for at få dem til at have det bedre sammen? Det er trist, at det altid ender sådan.
Mange hilsner fra Krebsen

LÆS OGSÅ: Nanna røg hash som 12-årig

Sæt grænser

Kære Krebs
Jeg tror ikke, du forventer dette svar, for det handler om, at du ikke sætter grænser for din ældste søn. Jeg fornemmer, at han er ude i et misbrug, og at han kommer og går, som det passer ham. Og her tager din yngste søn affære, fordi du ikke selv gør noget. Han prøver at beskytte dig ved at sætte grænser for sin bror.
Det er dog slet ikke hans opgave, så du må træde i karakter. Du skal tage et opgør med din ældste søn, og ellers må du bede ham om at blive væk. Så længe han kan køre rundt med dig, så længe vil dine to sønner have problemer.
Ja det er altså sådan, jeg ser det. Det må du tænke over, og derefter bør du tale med dine sønner. Jeg håber, du kan bruge mit svar.

Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold