Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Mit barnebarn har anoreksi

2. april 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Mormor er bekymret for sit barnebarn, der har anoreksi og taber sig med lynets hast. Clairvoyante Anne-Marie lader altid læger og psykologer om at rådgive om spiseforstyrrelser. Men hun anbefaler alligevel mormor at overveje, om familien også har andre problemer
Kvinde har anoreksi

Kære Anne-Marie

Jeg har brug for hjælp. Mit barnebarn på 15 år fik i november konstateret anoreksi, og det er meget hårdt at være vidne til. Hun har angst og kan/vil ikke indtage de kalorier, hun skal, og hun taber sig med lynets hast. Vi er som pårørende meget bekymrede for hende. Kan du se, om hun bliver rask, og hvor lang tid der går?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mvh.
En bekymret mormor

LÆS OGSÅ: Rikke var ved at sulte sig ihjel: Reddet af kærlighed

Kære Bekymret mormor

Det gør mig ondt på jeres vegne. Først vil jeg sige, at jeg ikke svarer på spørgsmål om helbredet. Det lader jeg de professionelle om. Men jeg vil sige, at dit barnebarn er en yderst sensitiv sjæl. Hun tager alt ind, og det vil sige, at hun i høj grad mærker, den sorg I føler. Ved ikke at tage næring til sig, forsøger hun ubevidst at undgå at tage jeres smerte på sig. Desværre gør hun jer endnu mere ondt. Men det er set med mine øjne, og jeg er hverken læge eller psykolog.

Jeg vil dog råde jer til at tænke over, hvordan familien har det. Har hendes forældre og søskende problemer? Hvis ja, bør de have hjælp. Først når de er i balance, kan dit barnebarn finde ro igen. Måske skal hun indlægges for at komme væk fra sine vante omgivelserne, men I skal selvfølgelig først og fremmest lytte til de professionelle. Jeg ønsker alt det bedste til dig og dit barnebarn.

Kærlig hilsen
Anne-Marie

Sponsoreret indhold