Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Mit barnebarn vil ikke se mig

5. marts 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media.
En fortvivlet farmor skriver til clairvoyante Anne-Marie, fordi hendes 20-årige barnebarn ikke vil have kontakt med hende. Pigen er vred, fordi hendes far har fundet en anden kvinde og forladt hendes mor. Heldigvis har Anne-Marie overraskende nyt ...
Ældre kvinde går til clairvoyance

Kære Anne-Marie

Jeg er farmor, men har ikke set mit barnebarn i fire år. Det er jeg ked af, da vi altid har haft det godt og sjovt sammen. Hun er 20 år, og problemerne begyndte, da hendes mor og far blev skilt for fire år siden. Hendes far fandt en anden, og det betød, at mit barnebarn slog hånden af både ham og mig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om hendes far er min søn, føler jeg mig uskyldig, og jeg er ked af, at vi ikke har kontakt. Det går også min søn meget på. Han har prøvet at skrive til hende, men det hjælper ikke.

Tror du, at jeg får hende at se, inden jeg en dag lukker mine øjne? Jeg beder hver aften til Gud, men min bønner bliver ikke besvaret. Kan du fortælle mig, hvad jeg skal gøre, eller om hun dukker op af sig selv en dag?

Mange hilsner fra
En farmor

LÆS OGSÅ: Brev til Anne-Marie: Uvenner med svigerdatteren

Kære Farmor

Hvor gør det mig ondt at høre, at du har mistet forbindelsen til dit barnebarn. Som du skriver, er du uden skyld, men det er din søn også, for man er ikke altid herre over sine følelser. Nu har hans ekskone vendt deres fælles barn mod ham og dermed også mod dig. Hun ser ikke, at der kun er én, der for alvor er taberen i det spil, og det er hendes datter.

Dit barnebarn er ved at være voksen, og hun vil nok snart finde ud af, at hendes far ikke er så styg alligevel. Jeg tror, at pigens mor snart finder kærligheden igen, og det vil få dit barnebarn til at opsøge sin far og dermed dig. Fortvivl ikke, for det hele løser sig i løbet af året.

Kærlige tanker fra
Anne-Marie

Sponsoreret indhold