Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Mor flirter med mine venner

16. juli 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Jomfruen er så træt af, at hendes mor opfører sig som en på 25 og flirter vildt med hendes venner, at hun overvejer at flytte hjemmefra. Clairvoyante Anne-Marie opfordrer dog Jomfruen til at give moderen en chance til - måske kan hun lære at lytte ...

Kære Anne-Marie

Jeg er en pige på 18 år med en mor på 44 år, som tror hun er 25!

Jeg bor hjemme, men har overvejet at flytte, for hver gang jeg har en fyr med hjemme, flirter min mor helt vildt med ham, og det synes jeg bestemt ikke om. Det er faktisk pinligt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mine forældre blev skilt for nogle år siden, og siden har min mor ikke haft et fast forhold. Jeg håber, at hun en dag falder til ro og begynder at opføre sig som en voksen kvinde. Nogle gange føles det, som om det er mig, der er hendes mor.

Jeg har prøvet at snakke med hende, men hun synes bare, at jeg skal være stolt af at have en mor, som ligner en på 25 (hvad hun slet ikke gør). Jeg elsker hendes, men mens jeg skriver dette, bliver jeg også ked af det, for det går op for mig, hvor meget jeg savner en mor.

Hilsen
Jomfruen

Læs også: Min mor vil skilles

Kære Jomfru

Det er trist, at din mor ikke formår at se, hvad du har brug for. Jeg vil dog ikke råde dig til at flytte hjemmefra, og det tror jeg heller ikke, du har råd til.

I stedet må du tage en alvorlig snak med din mor, og du kan eventuelt vise hende dit brev. Du kan også skrive et brev direkte til hende, hvor du fortæller, at du savner at have en mor, som er der for dig og opfører sig voksent.

Husk også at forklare, at det ikke er hendes udseende, der betyder noget, men at hun formår at se dig i et klart lys og give dig tryghed.

Det kan godt være, at hun ikke reagerer lige med det samme, men med tiden vil hun blive mere opmærksom på jeres forhold. Hvis det ikke bliver bedre, må du flytte, men giv hende en chance mere, for jeg tror, mor vågner op.

Kærlige tanker fra
Anne-Marie

Sponsoreret indhold