Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Mor vil ikke ud af sit misbrug

24. maj 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Krebsens mor er alkoholiker, og hun vil ikke i behandling, selv om familien flere gange har forsøgt at overtale hende til det. Nu skal Krebsen snart giftes og have et barn, og hun ønsker brændende, at hendes mor kan være noget for sit barnebarn. Clairvoyante Anne-Marie skimter et lille lys i mørket ...

Kære Anne-Marie
Min mor er alkoholiker og har været det i mange år. Min far og jeg har flere gange forsøgt at overbevise hende om, at hun skal i behandling for at holde op med at drikke, men uden resultat.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun virker dement

Hun er for nylig begyndt at have symptomer på demens, og vi troede, at vi omsider trængte igennem til hende, men nu er hun tilbage i samme spor. Kan du se, om hun kommer ud af sit misbrug, før hun drikker sig ihjel?
Jeg skal giftes med min kæreste til august, og vi håber, at jeg snart bliver gravid.
Tanken om, at min mor måske ikke kan genkende sine børnebørn eller være der for dem, fylder dog meget. Jeg håber, du kan hjælpe mig, så jeg ikke får for høje forventninger til min mors rolle i min fremtid.
Kærlig hilsen Krebsen

LÆS OGSÅ: Jeg var verdens værste mor

Graviditeten er et lyspunkt

Kære Krebs
Jeg tror desværre, at din mor på nuværende tidspunkt har opgivet at stoppe sit misbrug og vil være meget svær at få i behandling.
Dog ser jeg et lyspunkt, for så snart du bliver gravid, vil hun komme på andre tanker. Udsigten til at få børnebørn vil bringe lidt lys ind i hendes liv igen. Når det sker, kan I prøve at få hende i behandling. Der er en lille chance for, at hun forstår alvoren.
Stort tillykke med det forestående bryllup.
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold