Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Plejebarnet skal bortadopteres

3. januar 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media.
Familien er ulykkelig over at skulle miste plejebarnet, som har boet hos dem, fra han var helt lille, men clairvoyante Anne-Marie har en god idé...
Dame sidder med plejebarnet

Kære Anne-Marie

Jeg har aldrig før prøvet at skrive til dig, men nu står min familie og jeg i en voldsom situation. Vi er plejeforældre til en skøn lille dreng på 3 år. Drengen har boet hos os, siden han var lille, og han kender kun til os som forældre, og vores børn er som søskende for ham.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu har kommunen besluttet, at han skal bortadopteres, og hans biologiske forældre har desærre accepteret det. Kan du se, hvordan det kommer til at gå? Vil der være adoptivforældre til ham? Hvornår flytter han? Og vil vi som familie komme godt videre?

Med venlig hilsen
En anonym

LÆS OGSÅ: Eva voksede op i en plejefamilie: Jeg gemte min sorg væk

Kære Anonyme

Tak for din tillid. Hvor er det svært, for det er en lille drengs liv, som bliver sat på spil, og jeg håber, at myndighederne ved, hvad de gør. Der er dog noget, som undrer mig, for hvis han har boet hos jer, fra han var helt lille, hvorfor adopterer I ham så ikke selv? Kan det ikke lade sig gøre?

Jeg er sikker på, at I er en fantastisk plejefamilie, og jeres familie vil være det bedste udgangspunkt for ham. Hvis det ikke kan lade sig gøre, tror jeg ikke, at der går lang tid, før en anden familie adopterer ham. Det vil ske omkring årsskiftet. Som familie skal I nok klare jer, selv om drengen flytter, men I tager ikke flere plejebørn ind i jeres liv. Jeg sender gode tanker til jer og ikke mindst til den lille dreng.

Mange kærlige tanker fra
Anne-Marie

Sponsoreret indhold