Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Skal jeg lyve om min gæld?

28. juni 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Vægten har fået en kæreste og er meget forelsket. Men hun kan ikke helt nyde kærligheden, for hun har ikke fået fortalt, at hun har gæld. Kæresten har en god økonomi, og hun er bange for, at han vil se ned på hende, så hun overvejer at lyve om den. Clairvoyante Anne-Marie har selv prøvet det samme, og hun er ikke i tvivl om sit råd til Vægten ...

Kære Anne-Marie
Jeg har desværre fået samlet en gæld på langt over 100.000 kroner, og det er jeg ikke særlig stolt af. Det er små lån, jeg har taget.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg er flov

Nu har jeg fået en kæreste, der har en god økonomi, og jeg kan simpelthen ikke få sagt til ham, hvordan min situation er. Jeg er bange for, at han vil tænke dårligt om mig. Skal jeg lyve for ham, eller hvad vil du råde mig til?
Hej fra Vægten

LÆS OGSÅ: En læser fortæller: Jeg lagde mit liv om

Havde gæld som ung

Kære Vægt
Da jeg var ung, havde jeg også en gæld, der nok var en del større end din. Jeg var bestemt også flov, og når jeg mødte fyre, var jeg meget tilbageholdende med at fortælle om min økonomi.
Men en dag var jeg så forelsket, at jeg ikke ville bygge forholdet på en løgn, og en af de første gange, jeg var ude at spise med min nuværende mand, fortalte jeg om min økonomi. Hans kommentar var, at han ikke ville betale min gæld, men ellers tog han det pænt.
Selv om vi blev kærester og senere gift, satte jeg en ære i selv at betale, hvad jeg skyldte.
Jeg synes, du skal fortælle din kæreste sandheden. Man kommer længst med ærlighed, og jeg er sikker på, at han tager det pænt.

Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold