Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Utro med naboen

16. august 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Jomfruen har opdaget, at hendes mand har haft en affære med naboen. Han fortryder og siger, at han blev fristet. Jomfruen er dybt ulykkelig og ved ikke, om hun skal tilgive ham eller blive skilt. Læs Anne-Maries råd her ...

Kære Anne-Marie
Jeg har brug for at vide, om jeg skal fortsætte i mit ægteskab, eller jeg skal tage mit tøj og gå? Vi har været gift i 14 år, og vi har altid haft det godt, men seneste halve år har vi haft problemer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kan jeg stole på ham?

Helt galt gik det, da jeg fandt ud af, at min mand har en affære med – tro det eller ej – vores nabokone! Han siger, affæren er slut, og at han elsker mig. Han kan ikke forklare, hvad der skete, kun at ses med en anden kvinde virkede spændende, og derfor faldt han i. Hun er single og skal ikke stå til regnskab for nogen.
Jeg har grædt, råbt og skreget, men nu mangler jeg ord og ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg elsker min mand, og jeg har aldrig troet, at dette skulle ske for os.
Kan jeg stole på ham fremover? Og skal vi flytte? Jeg kan ikke udholde tanken om at bo ved siden af hende fremover. Min mand vil gerne flytte, hvis det kan redde vores forhold. Vi har i øvrigt også talt om at flytte tidligere.
Du har hjulpet mig for 20 år siden, og dengang fik du ret i alt, hvad du sagde. Derfor har jeg stor tillid til dig.

Kærlig hilsen Jomfruen

LÆS OGSÅ: Hold øje med utroskab

Tænk dig godt om

Kære Jomfru
Jeg kan godt forstå dine frustrationer, og du skal have tid til at sunde dig og finde dig selv. Du skal fokusere på, om du vil blive sammen med din mand eller ej. I sidste ende er det kun dig, der kan beslutte det.
Jeg vil dog sige, at din mand er oprigtig, når han siger, at han elsker dig og har fortrudt utroskaben. Han er blevet fristet, og selv om det er forkert, er vi jo kun mennesker, og mennesker kan fejle.
Jeg er sikker på, at han har lært en lektie, og han ved, at han vil miste dig, hvis det sker igen.
Når du har taget en beslutning, må du melde den ud, og hvis I bliver sammen, kan I finde et andet sted at bo.
Hvis jeg var dig, ville jeg nok tage en uge for mig selv eller sammen med en veninde i sommerhus, mens jeg tænkte mig om.
På den måde til du også vise din mand tillid. Jeg ved godt, at det vil være det svært for dig, men det vil hjælpe dig videre. Jeg håber, du kan bruge mine ord.
Kærlige tanker fra Anne-Marie

Sponsoreret indhold