Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Vores søn har vendt os ryggen

2. juli 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
En ulykkelig mor savner sin søn, der bebrejder hende og faderen, at de kun går op i penge og materielle værdier. Nu foretrækker han sin kærestes familie. Læs clairvoyante Anne-Maries råd her ...
Brev til Anne-Marie Østersø: Vores søn har vendt os ryggen

Kære Anne-Marie

Min søn har vendt os ryggen efter alt, hvad vi har gjort for ham, og jeg græder hver dag og er så ulykkelig. Han siger, at vi kun tænker på os selv og vores penge og aldrig har tænkt på ham. Det passer ikke. Han er møgforkælet og har altid fået alt, hvad han pegede på.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er rigtigt, at min mand har arbejdet meget, men det var for at give ham en tryg tilværelse. Han har mødt en kvinde, som efter min mening har fordrejet hovedet på ham. Hun kommer fra andre kår og bor i en et-værelses lejlighed, som han er flyttet ind i. Vi har ellers købt en lejlighed til ham, men han vil ikke være afhængig af os.

Det begyndte med, at de var mere og mere hos hendes familie. Det beklagede jeg mig over, og så fik jeg ellers tørt på. Får jeg min søn tilbage? Jeg savner ham og har altid villet ham det bedste. Er hans nye kæreste god for ham?

Kærlig hilsen
Den ulykkelige

Læs også: Jeg har slået hånden af min søn

Kære Ulykkelige

Dit brev er lærerigt, for når man som forældre vil give sin børn alt, skal man måske hellere tænke over, hvad de har brug for. Vores børn har først og fremmest brug for nærvær, og for at forældrene har tid til dem. I har begge arbejdet meget for at opretholde jeres levestandard, men det har betydet, at jeres søn til tider har følt sig ensom.

Nu har han mødt en kvinde, hvis forældre er nærværende. Jeg tror, han ser det som et plus, at kæresten bor småt, og han føler sig set og elsket. Jeg ved godt, at I også elsker ham og vil gøre alt for ham, men han har følt, at I gik mere op i materiel lykke.

Jeg er dog sikker på, at han nok skal vende hjem igen. Han skal bare have luft for sine frustrationer. Hvis jeg var dig, ville jeg skrive et brev til ham, hvori du fortæller, at du elsker og savner ham, men undlader at bebrejde ham noget. Han vil kontakte jer igen, og så skal I huske at respektere hans nye levevis.

Hans nye kæreste er rigtig god for ham, og det er bestemt ikke hende, der har fået ham til at afvise jer.

Kærlige tanker fra
Anne-Marie

Sponsoreret indhold