Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie: Svigermor blander sig

19. juni 2022 Af Dorthe Wamsler
Foto: Panther Media
Mette er træt af sin svigermor, der konstant kritiserer hende og blander sig i hendes familieliv. Mettes mand har forsøgt at tale med sin mor, og det hjalp ikke. Clairvoyante Anne-Marie mener, at der må skrappere midler i brug …
Af Dorthe Wamsler. Foto: Panther Media

Kære Anne-Marie
Jeg skriver til dig, fordi jeg er træt af min svigermors indblanding i vores liv. Jeg får hele tiden at vide, at jeg ikke tager min del af ansvaret i familien, og at det er min mand, der klarer det hele.

Det er ikke sandt, og min mand har prøvet at fortælle sin mor, at jeg bidrager ligeså meget som ham. Men hun bliver ved!

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun er snu

Jeg tillader mig at træne håndbold et par gange om ugen, og der er også kampe indimellem. Jeg tror, det er det, der gør hende sur.

Min mand er indforstået med, at jeg dyrker sport. Håndbold har altid været en stor del af mit liv, og tit er hele familien med til kamp. Vi har to piger på 4 og 2 år, og den store skal også gå til håndbold.

Hvad skal jeg gøre for at sætte en stopper for svigermors indblanding i vores liv? Hun er så snu, at hun altid siger noget til mig, når min mand ikke hører det.

I øvrigt fortalte du mig for mange år siden, at jeg ville få to døtre, og det fik du jo ret i.
Hilsen Mette

Sæt hende på plads

Kære Mette
Hvor er det irriterende med sådan en svigermor, der ikke kan lade være med at blande sig.

Du må en gang for alle få sat hende på plads. Næste gang hun kritiserer dig, skal du sige til hende, at hvis hun fortsat skal komme i jeres hus, skal tonen over for dig være en anden.

Det kan godt være, det virker voldsomt, men min fornemmelse fortæller mig, at du har prøvet at sige fra på en pæn måde, og det ændrede ikke noget.

Jeg er sikker på, hun forstår det, hvis hun får klar besked.
Kærlige tanker fra Anne-Marie

Sponsoreret indhold