Mellem himmel og jord

Bubber: Anne-Marie har en helt særlig intuition

11. november 2015 af Joan Andersen. Foto: Jacob Ljørring
Tv-værten Bubber synes, clairvoyance er noget underligt noget, men han kommer ikke udenom, at Anne-Marie Østersø forudså to helt konkrete hændelser i hans fremtid, som nu er blevet til virkelighed.

For et par år siden besøgte jeg Anne-Marie, fordi jeg skulle lave et interview med hende til Ude og Hjemme. Til sidst lagde hun et sæt tarotkort på bordet og begyndte at spå mig. Jeg har aldrig beskæftiget mig med den slags i mit liv, for jeg har altid følt, at det var noget underligt noget. Jeg kunne ikke se fornuften i det.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs også: Dot kæmper for sin hjerneskadede datter: Livet ændrede sig på et sekund

Anne-Maries forudsigelser blev virkelighed

Men den dag nævnte Anne-Marie nogle ting, der ville ske i min fremtid – og de kom til at ske. Det kan jeg sige med 100 procents sikkerhed. Hun sagde blandt andet, at der var en mæthedsfornemmelse omkring mig, og at jeg gik og tumlede med et stort projekt, som ikke ville blive til noget. I de dage arbejde jeg på en dokumentar om HPV-vaccinen. Alt var gjort klar, og jeg ventede bare på at få et ”go” på det. Men jeg fik aldrig det ”go”, og kort efter ophørte mit samarbejde med TV2.

Læs også: Baby klyngede sig desperat til sin mor

Bubber tror egne valg

Jeg har nu ikke overgivet mig helt. Jeg tror for meget på mine egne beslutninger, og i sidste ende er det jo mig selv, der vælger. Men jeg kan godt se det fascinerende og sjove i det, hun sagde. Alt det, man ikke kan forklare, er jo spændende. Jeg tror, Anne-Marie er udstyret med en helt særlig intuition. Hun er jo et menneske som alle andre, men hun har en meget fin følesans. Ligesom der er mennesker, der lugter, ser eller hører bedre end andre, så fornemmer hun mennesker bedre end andre. Jeg tænker, at hun måske kan bruges som en konstruktiv hjælp undervejs, men jeg kan ikke se, at man skal lægge sit liv i andres hænder. Ting har det jo med at ske, uanset om man er blevet advaret eller ej.

Siden interviewet har jeg været i selskab med hende en del gange gennem vores arbejde. Hver gang kan jeg ikke lade være med at tænke: ”Hvad ser hun nu? Kan hun se alt muligt i min fremtid?”.

Anne-Marie Østersø har valgt at fortælle hele sin fascinerende historie i bogen Clairvoyanten, som netop er udkommet. Gennem tiden har hun spået mere end 20.000 mennesker, og flere kendte er kommet til hende og for at få råd og vejledning.

Anne-Marie Østersø fik syn om myrdet pige

Sponsoreret indhold