Mellem himmel og jord

Clairvoyante Anne-Marie Østersø: Din mand forstår dig ikke

11. april 2021 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Stenbukken og hendes mand er gledet fra hinanden den senere tid. Han har travlt med sit arbejde, og hun savner nærvær. Nu overvejer hun at forlade ham og vil høre clairvoyante Anne-Maries mening. Læs hendes råd her ...

Hej Anne-Marie
Jeg har været i et forhold i 20 år, men den senere tid er vi gledet fra hinanden. Vi har sjældent sex, og min mand har altid travlt med sit arbejde. Han er tømrer, og der har været mange opgaver, så selv om han har tjent godt, har det påvirket vores forhold.

Har vi en fremtid?

Skal jeg tage springet og gå fra ham, eller ser du os som par i fremtiden? Jeg vil også gerne vide, om jeg får børnebørn en dag. Jeg har en datter.
Kærlig hilsen stenbukken

LÆS OGSÅ: En læser fortæller: Jeg overvandt mig selv efter skilsmisse

Du sukker efter kærlighed

Kære stenbuk
Din mand har haft for travlt, og derfor har han ikke kunnet være der for dig. Han har skovlet penge hjem, men du sukker jo efter kærlighed.
Jeg fornemmer, at din mand ikke rigtig forstår dig. Han synes, at han gør det godt, fordi han tjener penge til familien, og dermed taler I forbi hinanden.
Der er min fornemmelse, at I stadig elsker hinanden, og dermed er der håb for jeres forhold. Men det kræver, at I taler sammen om, hvad I hver især vil. Måske er det tid til en romantisk tur? Det kan være, at I kan leje et sommerhus en weekend? Det vil ikke løse alle problemer, men det er en begyndelse – og en håndsrækning til din mand. Jeg håber, det lykkes jer at finde hinanden igen.
Med hensyn til børnebørn skal du nok få det en dag.
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold