Mellem himmel og jord

Clairvoyante Anne-Marie Østersø: Skræmmende oplevelse

12. januar 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
En ud af kroppen-oplevelse er både skræmmende og spændende. Clairvoyante Anne-Marie har prøvet det to gange, og det var med til at give hende en tro på et liv efter døden.

Kære Anne-Marie
Jeg har læst, at du har haft en såkaldt ud af kroppen-oplevelse. Kan du fortælle, hvad det er?
Hilsen Skorpionen

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære Skorpion
Det er rigtig, at jeg har haft to ud at kroppen-oplevelser. Det var meget skræmmende, men også spændende og en og på samme tid uvirkeligt og meget virkeligt!
Når man har en ud af kroppen-oplevelse, er man uden for sit fysiske legeme. Man befinder sig i det, man kalder æterlegemet og betragter sin egen krop, som man midlertidigt har frigjort sig. Æterlegemet har ikke en bevidsthed, det videregiver blot informationer fra de indre planer til hjernen og det fysiske legeme.

LÆS OGSÅ: Afdødekontakt: Gid mor kunne se mig nu

Hvis man kunne se det æteriske legeme, ville man se et fint netværk af lysende tråde. Det fysiske legeme gennemstrømmes af og er bygget efter denne gyldne, lysende støbeform. Der, hvor linjerne i netværket krydser hinanden, opstår der kraftfelter, som er de æteriske energipunkter.
Det kan være svært at forstå, hvis man ikke selv har prøvet det. Men det har givet mig en tro på, at der er et liv efter døden.
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold