Mellem himmel og jord

En fremstrakt hånd fra det hinsides

5. juni Af Anne-Marie Østersø
Foto: Shutterstock
Lise vågner en nat og ser sin afdøde mors hånd foran sig. Den rækker ud mod hende, og så er den væk igen ... Lise vil vide, om clairvoyante Anne-Marie finder hende skør?
En hånd rækker ud fra en helt mørk baggrund

Lise har mistet sin mor og efterfølgende har hun haft en underlig oplevelse. Hun vågnede en nat og så sin mors hånd foran sig. Det var morens hånd, for Lise genkendte en ring, der tilhørte moren. Hånden blev rakt frem mod Lise, og så var den væk igen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Først tænkte Lise, at det ikke kunne være rigtigt. Men samtidig var hun sikker på, at hun var vågen. Lise vil vide, om hun er skør, eller det virkelig var hendes mor?

Jeg synes bestemt ikke, Lise er skør, og det giver god mening, at hun ser en fremstrakt hånd. Moren vil vise, at hun er på den anden side og altid vil hjælpe hende. Det er i hvert fald min tolkning.

Lise fortæller, at hun har været hos en anden clairvoyant, som havde sammen tolkning. Hun er glad for, at hun ikke bliver betragtet som skør.

Skriv til Anne-Marie

Har du brug for gode råd om kærlighed, job, familie og økonomi, kan du skrive til clairvoyant Anne-Marie Østersø på mail: [email protected]

Ønsker du at blive ringet op af Anne-Marie, skal du oplyse dit telefonnummer. Der ringes til de udvalgte hver mandag kl. 15-17 og onsdag kl. 9-11.

På grund af mange henvendelser er det desværre ikke muligt at svare alle via brevkassen eller telefonisk.

Sponsoreret indhold