Mellem himmel og jord

Far blev hentet af mystiske skygger

20. november Af Anne-Marie Østersø
Foto: Shutterstock
Kort før Bettina mistede sin far, fortalte han, at han var begyndt at se nogle mystiske skygger omkring sig. Clairvoyante Anne-Marie har et bud på, hvem skyggerne var.
Ældre mand ser ind mod skyggefulde grønne buske

For flere år siden var Bettina på besøg hos sin far, som på det tidspunkt var 73 år. Han havde aldrig troet på, at der var mere mellem himmel og jord, men han fortalte, at han var begyndt at se skygger. Det gjorde ham ikke bange, nærmere tryg, man han var samtidig blevet overbevist om, at han snart skulle dø.

Bettina slog det hen, for faren var sund og rask, spillede badminton og havde det i det hele taget godt.

Men nøjagtig to uger efter den samtale, faldt han død om. Bettina synes, det er uhyggeligt. Hvem var de skygger? Hun er dog glad for, at faren ikke var bange for dem.

Det er svært for mig at sige præcis, hvem skyggerne var. Men jeg har hørt lignende historier, og mit bud er, at det var afdøde slægtninge, som kom for at hente ham.

Det er også Bettinas eget bud, men hun føler sig mere sikker, når jeg også siger det. Jeg sender et stort kram til Bettina, som selvfølgelig stadig savner sin far.

Skriv til Anne-Marie

Har du brug for gode råd om kærlighed, job, familie og økonomi, kan du skrive til clairvoyant Anne-Marie Østersø på mail: [email protected]

Ønsker du at blive ringet op af Anne-Marie, skal du oplyse dit telefonnummer. Der ringes til de udvalgte hver mandag kl. 15-17 og onsdag kl. 9-11.

På grund af mange henvendelser er det desværre ikke muligt at svare alle via brevkassen eller telefonisk.

Sponsoreret indhold