Mellem himmel og jord

Gravid med vilde drømme

10. november Anne-Marie Østersø
Foto: Colourbox
Gravide Marie har ofte voldsomme drømme. Forleden drømte hun, at en ørn fløj bort med hendes baby. Heldigvis kan clairvoyante Anne-Marie tolke drømmen ....
Ørn med rede med to ørneunger og et menneskebarn.

Kære Anne-Marie

Jeg er en kvinde på 21 år, som er gravid. Jeg har lagt mærke til, at jeg drømmer meget mere, end jeg plejer. Jeg ved ikke, om det har noget med min graviditet at gøre, men forleden dag drømte jeg, at jeg havde født et barn, og at der kom en stor ørn og tog barnet fra mig.

Jeg har prøvet at tolke drømmen, men jeg kan ikke rigtig finde ud af, hvad den betyder. Hvad tror du? Drømmen skræmte mig en smule.

- Kærlig hilsen Marie

Kære Marie

Først stort tillykke med graviditeten. Jeg tror på, at vi er de personer eller dyr, der optræder i vores drømme. Dermed er det dig selv i skikkelse af en ørn, der tager barnet fra dig. En ørn har overblik, for den ser alt meget klart oppe fra himlen. Drømmen fortæller dig, at du skal være den voksne med overblik i forhold til dit barn. Det vil sige, at du mister lidt af barnet i dig selv ved at blive mor.

Jeg håber, det giver mening, og ønsker dig held og lykke med din videre graviditet.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Skriv til Anne-Marie

Har du brug for gode råd om kærlighed, job, familie og økonomi, kan du skrive til clairvoyant Anne-Marie Østersø på mail: [email protected]

Ønsker du at blive ringet op af Anne-Marie, skal du oplyse dit telefonnummer. Der ringes til de udvalgte hver mandag kl. 15-17 og onsdag kl. 9-11.

På grund af mange henvendelser er det desværre ikke muligt at svare alle via brevkassen eller telefonisk.

Sponsoreret indhold