Mellem himmel og jord

Huslejen er brugt på weekendtur

18. september Anne-Marie Østersø
Foto: Shutterstock
Fisken har dummet sig og brugt sine huslejepenge på fornøjelser. Nu overvejer hun et kviklån, men clairvoyante Anne-Marie har en bedre idé …
Ung kvinde sidder og ser opgivende på nogle mønter og en sparegris

Fisken har været dum og brugt sine penge til husleje på en weekendtur. Hun er meget ked af det og er for flov til at bede sine forældre om hjælp. Omvendt skal huslejen jo betales. Fisken har overvejet at tage et kviklån, men er i tvivl.

Vi taler om, at det vil være dumt med et kviklån. Den vej skal hun slet ikke begynde at gå. Jeg fornemmer, at hendes forældre godt kan hjælpe, og derfor skal hun bede dem om et lån. Dernæst må hun en tur i banken og få gennemgået sin økonomi, så hun betaler sine regninger med betalingsservice og sætter et fast beløb til side til de faste udgifter hver måned. Så ved hun, hvad hun har til rådighed bagefter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vi taler også om, at fiskens økonomi er stram, og det er derfor, det går galt. Hun kan med fordel tage weekendarbejde en gang imellem og på den måde få flere penge til forbrug. Jeg er sikker på, det hele nok skal løse sig.

Skriv til Anne-Marie

Har du brug for gode råd om kærlighed, job, familie og økonomi, kan du skrive til clairvoyant Anne-Marie Østersø på mail: [email protected]

Ønsker du at blive ringet op af Anne-Marie, skal du oplyse dit telefonnummer. Der ringes til de udvalgte hver mandag kl. 15-17 og onsdag kl. 9-11.

På grund af mange henvendelser er det desværre ikke muligt at svare alle via brevkassen eller telefonisk.

Sponsoreret indhold