Mellem himmel og jord

Jeg er jaloux

5. marts Af Dorthe Wamsler.
Foto: Colourbox.
Stine er sygeligt jaloux, og det har kostet hende flere forhold. Hun prøver at ændre sig og håber, Anne-Marie har et godt råd.
Kvinde der kigger mistroisk på en mand.

Hej Anne-Marie

Jeg har et stort problem med jalousi, og det har kostet mig flere forhold. Jeg ønsker ikke selv at være jaloux og forsøger at gøre noget ved det.

Får jeg ham tilbage?

Desværre tror jeg, at jeg har ødelagt for meget til, at min seneste kæreste vil give mig en chance mere. Kan du se, om jeg får ham tilbage

- Kærlig hilsen Stine

Kære Stine

Jalousi har ødelagt mange forhold og ægteskaber, og man kan vel kalde det en form for sygdom.Jeg tror, din jalousi skyldes, at du endnu ikke har fundet dig selv. Du lever dit liv gennem dine mænd og dine veninder, men du skal finde din egen identitet og langsomt bygge dit selvværd op.

Find din egen identitet

Begynd med at finde et arbejde, du er glad for. Jeg fornemmer, at du i højere grad er gået efter at tjene penge. Det er selvfølgelig vigtigt at have en god økonomi, men det er lige så vigtigt, at arbejdet giver mening.

Brug god tid på at finde ud af, hvad du skal arbejde med fremover. Jeg tror, det vil være godt for dig at have med mennesker at gøre. Gør du det, vil du føle mere selvværd, næste gang du forelsker dig, og du vil vælge en mand, der giver dig tryghed og får dig til at føle dig elsket.
Desværre er løbet kørt for din seneste kæreste. Du må se fremad.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Sponsoreret indhold