Mellem himmel og jord

Kolleger og kærester

27. oktober Af Anne-Marie Østersø
Foto: Colourbox
"En kollega" har to kolleger, der er blevet kærester og er meget forelskede. De forsvinder gerne ind i et mødelokale og forsømmer i det hele taget arbejdet. Hvordan skal "kollegaen" gribe problemet an?
To kolleger sender flirtende blikke til hinanden, mens en tredje ser til i baggrunden.

Kære Anne-Marie

Jeg arbejder et sted, hvor to af mine kolleger er blevet kærester. Det er som sådan fint, men forleden havde de låst sig inde i et mødelokale, og ja, du kan selv forstille dig, hvad der foregik derinde! De var ikke ligefrem stille, men der var også kun mig og en anden kollega på kontoret.

Derudover bruger de utrolig meget tid på at tale sammen og mindre på at passe deres arbejde.

Jeg kan lide dem begge, men jeg er ikke sikker på, jeg kan tolerere den opførsel i længden. Er det mig, der er snerpet?

Jeg har talt med min kollega, og hun er enig i, at det er gået for vidt. Man hvad gør vi nu?

- Kærlig hilsen En kollega

Kære Kollega

Selv om jeg godt forstår, at dine kolleger er nyforelskede og meget optagede af hinanden, forstår jeg også dig og din kollega.

Jeg vil råde dig til at tage en snak med en af parterne eller dem begge. Sig til dem, at du fuldt ud forstår deres forelskelse, men at de må vente med at dyrke den til efter arbejdstid. Jeg kan se, at de vil ændre opførsel. Jeg håber, I kan bruge mit svar.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Skriv til Anne-Marie

Har du brug for gode råd om kærlighed, job, familie og økonomi, kan du skrive til clairvoyant Anne-Marie Østersø på mail: [email protected]

Ønsker du at blive ringet op af Anne-Marie, skal du oplyse dit telefonnummer. Der ringes til de udvalgte hver mandag kl. 15-17 og onsdag kl. 9-11.

På grund af mange henvendelser er det desværre ikke muligt at svare alle via brevkassen eller telefonisk.

Sponsoreret indhold