Mellem himmel og jord

Min kone klamrer sig til sin mobil

8. november Af Anne-Marie Østersø
Foto: Colourbox
Robert er træt af, at hans kone evig og altid sidder med sin mobil. Han savner nærhed og frygter, at hun ikke længere elsker ham. Clairvoyante Anne-Marie har et forslag.
Kvinde ser på sin mobiltelefon, mens hendes mand ser til med et trist udtryk.

Kære Anne-Marie

Min kone sidder konstant med sin mobil, og det er især blevet et problem, efter at vores børn er flyttet hjemmefra. Det ender tit med, at vi sidder med hver sin telefon og slet ikke får talt sammen. Jeg savner at tale med hende, og på et tidspunkt troede jeg faktisk, hun var utro. Det ved jeg dog, at hun ikke er.

Jeg har prøvet at foreslå, at vi lægger mobilerne væk, og det fungerer et par dage, men så falder vi tilbage i det gamle mønster. Det er svært til hverdag, mens det går lidt bedre i weekenderne.

Jeg har ikke råd til at invitere min kone ud og spise hver dag, men jeg savner nærværet. Jeg læser ellers ikke ugeblade, men jeg faldt tilfældigt over dine sider. Min kone ved ikke, jeg skriver til dig. Men hvis jeg får et svar, vil jeg vise hende det.

Jeg håber ikke, min kone sidder med sin mobil, fordi hun i virkeligheden ikke elsker mig mere?

- Med venlig hilsen Robert

Kære Robert

Jeg tror, mange kan nikke genkendende til, at man sidder med hver sin mobil. Det er trist, at vi ikke bare lægger den fra os og taler sammen. Jeg kan kun tale for mit eget vedkommende, og jeg må indrømme, at jeg nogle gange bruger telefonen til at koble af. Det irriterer også af og til min mand.

I vores samfund skal man hele tiden forholde sig til alle mulige mennesker. Det betyder, at vi indimellem har brug for at trække os lidt ind i os selv, også når vi er sammen med dem, vi elsker allermest.

At din kone sidder med sin mobil, betyder ikke, at hun ikke elsker dig, men at hun er træt og har brug for ro.

Jeg synes, du skal foreslå, at I begynder at gå ture sammen, gerne efter aftensmaden. Man taler godt sammen, når man går, og samtidig får man mere energi af den friske luft. På gåturene vil I føle nærværet mellem jer, og bagefter kan I slappe af på den måde, der passer jer hver især bedst.

Jeg håber, du og din kone kan bruge mit svar. Hvis andre har gode forslag, hører jeg dem gerne.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Skriv til Anne-Marie

Har du brug for gode råd om kærlighed, job, familie og økonomi, kan du skrive til clairvoyant Anne-Marie Østersø på mail: [email protected]

Ønsker du at blive ringet op af Anne-Marie, skal du oplyse dit telefonnummer. Der ringes til de udvalgte hver mandag kl. 15-17 og onsdag kl. 9-11.

På grund af mange henvendelser er det desværre ikke muligt at svare alle via brevkassen eller telefonisk.

Sponsoreret indhold