Mellem himmel og jord

Min søster blev misbrugt af vores stedfar

17. september Anne-Marie Østersø
Foto: Shutterstock
Stines søster har netop betroet hende, at hun for flere år siden blev misbrugt af pigernes stedfar. Siden slog deres mor og stedfar op, men nu har de fundet sammen igen. Søstrene vil vide, hvad de skal gøre ...
Ung kvinde aer trøstende sin lillesøster på ryggen.

Stines lillesøster har betroet hende, at hun blev misbrugt af deres stedfar, da hun var 13 år. Søsteren har ikke fortalt det til andre, men det stod på i et halvt år, hvorefter stedfaren forlod moren.

Nu er de imidlertid sammen igen. Søsteren er i mellemtiden blevet 19 år, og hun kan slet ikke overskue, at den mand, der begik overgreb mod hende, er kæreste med hendes mor. Men hun ved ikke, hvad hun skal gøre. Stine vil høre mit forslag til, hvordan de griber det an.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De to søstre vil ikke gøre deres mor ked af det, men det kan de ikke undgå. Moren vil blive chokeret, men hun vil handle med det samme. Jeg fornemmer også, at manden bliver meldt til politiet, og så må vi håbe, at han får sin straf.

Stine er lettet efter vores samtale. Hun har ikke fortalt andre om overgrebet, og hun er glad for, at lillesøsteren betroede sig til hende.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor mange andre der bærer på lignende hemmeligheder. Det er frygteligt, og jeg håber, at flere står frem, så gerningsmændene kan blive straffet.

Skriv til Anne-Marie

Har du brug for gode råd om kærlighed, job, familie og økonomi, kan du skrive til clairvoyant Anne-Marie Østersø på mail: [email protected]

Ønsker du at blive ringet op af Anne-Marie, skal du oplyse dit telefonnummer. Der ringes til de udvalgte hver mandag kl. 15-17 og onsdag kl. 9-11.

På grund af mange henvendelser er det desværre ikke muligt at svare alle via brevkassen eller telefonisk.

Sponsoreret indhold