Mellem himmel og jord

Min ven vil adoptere min datter

22. september Af Anne-Marie Østersø
Foto: Colourbox
Kejseren er helt alene med sin nyfødte datter, og nu har en af hendes venner tilbudt at adoptere pigen og være som en far for hende. Kejseren er vildrede og håber, clairvoyante Anne-Marie kan rådgive hende ...
En kvinde og en mand ser begge kærligt på en lille pige på et halvt år.

Hej Anne-Marie

Jeg er 33 år og har fået en datter, hvis far ikke vil have noget med hende at gøre. Det er jeg ked af, men jeg kan jo ikke rigtig gøre noget ved det. Han betaler selvfølgelig børnepenge.

Jeg har en ven, som er homoseksuel. Han støtter mig meget, og han har tilbudt at adoptere min datter. Det overvejer jeg, for på den måde ville hun få en far. Der er dog det problem, at min ven ofte tale om at flytte til udlandet, og det hænger ikke sammen med hans ønske om at være far. Vi har talt om det, og han siger, at hvis han adopterer min datter, vil han droppe planerne om at flytte. Jeg kan dog fornemme, at det er vigtigt for ham.

Jeg er helt i vildrede. Hvad vil du råde mig til? Jeg er også bekymret for, hvad der skal blive af min datter, hvis der sker mig noget. Min mor er død, og jeg har ingen kontakt med min far.

- Kærlig hilsen Kejseren

Kære Kejser

Tak for dit meget lange brev, som jeg har forkortet. Det er en stor gave at have en ven, som kommer med sådan et tilbud. Men når det er sagt, er det en stor beslutning, som i sidste ende er din. Jeg ved desværre ikke meget om adoption, og den vil formentlig også påvirke børnepenge, arveregler med mere.

Jeg synes dog, du skal vente med at tænke i de baner. Din datter er jo næsten lige kommet til verden. Du kan selvfølgelig godt oprette et børnetestamente, hvor du skriver, hvem der skal tage sig af din datter, hvis der sker dig noget. Det kræver ikke adoption.

Jeg tror, din ven får opfyldt sin drøm om at flytte til udlandet. Men derfor kan han godt være en stor del af din datters liv til gavn og glæde for jer alle.

Men vent med at tage nogen store beslutninger. Det er det bedste råd, jeg kan give dig.

- Kærlige tanker fra Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Skriv til Anne-Marie

Har du brug for gode råd om kærlighed, job, familie og økonomi, kan du skrive til clairvoyant Anne-Marie Østersø på mail: [email protected]

Ønsker du at blive ringet op af Anne-Marie, skal du oplyse dit telefonnummer. Der ringes til de udvalgte hver mandag kl. 15-17 og onsdag kl. 9-11.

På grund af mange henvendelser er det desværre ikke muligt at svare alle via brevkassen eller telefonisk.

Sponsoreret indhold