Mellem himmel og jord

Mine børn under mig ikke at finde kærligheden

5. november Af Anne-Marie Østersø
Foto: Shutterstock
Tyren har fundet en kæreste, som hendes børn på 19 og 21 år ikke vil acceptere. Det er hun ked af, for børnene har intet imod deres fars kærester. Men clairvoyante Anne-Marie har en kærlig forklaring.
Midaldrende kvinde sidder mellem sine to unge børn

Kære Anne-Marie

Jeg er fraskilt og min eksmand har siden vores skilsmisse haft forskellige kærester, som vores børn har accepteret. Vi har to børn, en pige på 19 og en dreng på 21 år.

Nu har jeg efter mange år alene fundet kærligheden, og det giver ballade. Jeg forstår ikke, at det kun er deres far, der må have en kæreste.

Min datter er flyttet hjemmefra, men min søn bor hjemme. De har begge sagt til mig, at så længe han bor her, bør jeg tage hensyn til ham og lade være med at have en kæreste. Jeg er målløs over deres opførsel, og jeg mener ikke, de skal bestemme over mig.

Hvad skal jeg gøre? Min søn truer med at flytte, hvis jeg ikke dropper min kæreste. Det har jeg ikke i sinde at gøre, så derfor er jeg mest hjemme hos ham.

- Venlig hilsen tyren

Kære tyr

Du får nok ikke det svar, du forventede, men her kommer det: Dine børn vil dig det godt, men de har grebet problemet forkert an. Børnene kan se, at din kæreste ikke er god for dig, og jeg er enig med dem – og mon ikke du inderst inde ved, at det er rigtigt.

Børnene har ikke sagt deres mening om din kæreste direkte, for de regnede med, at du ville slå det hen som jalousi. De er ikke jaloux, men bekymrede for dig og ønsker dig alt det bedste. Hvis din kæreste havde været den rigtige for dig, havde de taget imod ham med åbne arme.

Kære tyr, du skal tænke dig godt om. Hvad du vil gøre, er helt op til dig. Men husk, at dine børn vil dig det allerbedste. Det er jeg helt sikker på.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Skriv til Anne-Marie

Har du brug for gode råd om kærlighed, job, familie og økonomi, kan du skrive til clairvoyant Anne-Marie Østersø på mail: [email protected]

Ønsker du at blive ringet op af Anne-Marie, skal du oplyse dit telefonnummer. Der ringes til de udvalgte hver mandag kl. 15-17 og onsdag kl. 9-11.

På grund af mange henvendelser er det desværre ikke muligt at svare alle via brevkassen eller telefonisk.

Sponsoreret indhold