Mellem himmel og jord

Mor ofrer alt for kærligheden

16. april Af Anne-Marie Østersø
Foto: Colourbox
Den ulykkelige datters mor har fået en ny kæreste, og der er ingen i familien, der kan lide ham. Nu er datteren bekymret for, om moren mister kontakten til familie og venner. Hun vil i hvert fald ikke selv stå model til den behandling. Moren har imidlertid bedt hende om at blande sig udenom. Hvordan ville du tackle en ubehagelig stedfar eller svigersøn?
Forelsket midaldrende par tager en selfie på stranden med havet i baggrunden

Kære Anne-Marie

Min mor har fundet en forfærdelig mand. Det er ikke kun mig, der mener det, men alle omkring hende. Jeg er bange for, at hun mister familie og venner på grund af ham.
Jeg har sagt til hende, jeg er bekymret, men hun vil ikke have, at jeg blander mig. Den nye kæreste blander sig til gengæld i alt, og han bliver fornærmet, hvis nogen siger noget til ham – så rejser han sig og går.

Desuden drikker han for meget, og han råber og skriger af min bror og mig. Jeg mødte min mors veninde, som er ked af, at de slet ikke ses mere. Min mormor og morfar har kæresten skældt helt vildt ud, fordi de en dag kom på uanmeldt besøg. Det har de altid gjort tidligere.

Han virker ikke normal, og jeg forstår simpelthen ikke min mor. Min mor er 54 år, og han er 62 år, så de er voksne mennesker. Det samme er min bror og jeg, og vi ønsker, vores mor er glad, men vil ikke stå model til denne behandling.

Kan du se, hvad der sker? Vælger hun kæresten frem for børn og børnebørn? Min bror har en søn. Jeg ville ønske, vi kunne råbe hende op.

- Kærlig hilsen En ulykkelig datter

Kære Ulykkelige datter

Jeg ville gerne kunne sige, at det snart går op for din mor, hvad der foregår, men det kan jeg desværre ikke. Jeg tror, hun har været alene i mange år, og hun føler, at hun endelig har fundet kærligheden, og derfor er hun villig til at ofre alt.

Hun vil dog nok vågne lidt op, når forelskelsen har lagt sig. Lige nu taler du for døve øren, så lad være med at bruge dit krudt på det. Du kan dog sørge for at vise din mor, du ikke vil se hendes kæreste.

På et tidspunkt skal hun nok komme til fornuft og vælge jer frem for denne mand, men I må være tålmodige i et stykke tid.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Sponsoreret indhold