Mellem himmel og jord

Sangerinden Monique: Anne-Marie forudsagde hussalg

11. november 2015 af Joan Andersen. Foto: Peter Grosen
Anne-Marie Østersø forudsagde i hvilken måned, Moniques barndomshjem ville blive solgt. Og hendes forudsigelser var med til at rykke premieredatoen på en stor musical.

Anne-Marie er min guide og mentor. Når jeg synes, der er ting i mit liv, der er udfordrende, eller som jeg ganske enkelt ikke kan gennemskue, taler jeg altid med Anne-Marie.
Hun sætter tingene i perspektiv og har et præcist blik for, hvad det hele handler om.
Nogle gange kan man måske som menneske føle, at man sidder i et sort hul. Man kan ikke se andet end mørke. Anne-Marie har en evne til at se tingene ovenfra, fra lyset, og hun hjælper en med at se op – over og ud af hullet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs også: Linda hjalp mig væk fra volden

Forudsagde, hvornår huset blev solgt

Gennem mit liv har hun sagt mange præcise ting. Når jeg spørger præcist, svarer hun præcist.
Da min far kom på plejehjem, var jeg ikke afklaret med, hvad der skulle ske med mit barndomshjem. Anne-Marie fortalte mig i det indeværende år samt året efter, i hvilke to perioder det ville være gunstigt at sælge huset. En af dem var i juli året efter. Man kan synes, at det er lidt risikabelt at sige noget så præcist. Men huset blev solgt i juli, præcis som hun havde sagt, efter at have været til salg i kun fire måneder.

Læs også: Baby klyngede sig desperat til sin mor

Anne-Marie rykkede premiere-dato

For mange år siden skulle jeg medvirke i musicalen ”Hair” på Betty Nansen Teatret, hvor Peter Langdal var instruktør. Inden premieren sagde Anne-Marie til mig, at premieren lå på en dårlig dag. Hun foreslog en anden og sagde i store træk, at det ville blive en fiasko, hvis premieren ikke blev rykket.
Jeg havde et godt forhold til Peter Langdal, og jeg følte, at jeg med min nyerhvervede viden blev nødt til at sige til ham, hvad jeg havde fået at vide. Jeg tænker, han må have troet, at jeg var blevet fuldstændig sindssyg.
Jeg ved godt, mange mennesker er skeptiske og ikke tror på det clairvoyante, men jeg føler, at jeg skal give den viden, jeg får, videre, og så må folk gøre med den, hvad de synes, er passende. Det endte med, at Peter Langdal rykkede premieren til den foreslåede dato. Om der har været andre grunde end Anne-Maries, ved jeg selvfølgelig ikke, men forestillingen blev en kæmpe succes.

Læs også: Søs Egelind fik en hilsen fra sin afdøde mor

Er gode venner

Jeg vægter de ting, Anne-Marie siger, uendelig højt. Hun giver mig altid et positivt syn på livet, og jeg glæder mig til de tiltag, som ifølge Anne-Marie kommer i min fremtid.
I dag kender vi hinanden indgående og er rigtig gode venner. Hun er et af de mest gavmilde mennesker, jeg kender. Hun giver så meget af sig selv og er utrolig betænksom. Der er ikke alt det gode, hun ikke vil gøre for andre. Man føler sig altid opløftet i hendes selskab, og så er hun utrolig sjov. Man får de bedste grin i verden sammen med hende.

Anne-Marie Østersø har valgt at fortælle hele sin fascinerende historie i bogen Clairvoyanten, som netop er udkommet. Gennem tiden har hun spået mere end 20.000 mennesker, og flere kendte er kommet til hende og for at få råd og vejledning.

Anne-Marie Østersø fik syn om myrdet pige

Sponsoreret indhold