Mellem himmel og jord

Tør jeg få en ny vielsesring?

3. november Af Anne-Marie Østersø
Foto: Colourbox
Mariannes mand vil gerne have, at de begge får en ny vielsesring. Men Marianne er bekymret for, hvad det kan symbolisere. Clairvoyante Anne-Marie har et forslag.
To vielsesringe med roser i baggrunden

Da Marianne blev gift for 10 år siden, var det kun hende, der fik en ring. Nu har hendes mand et ønske om også at bære ring, og han synes, at de skal købe to nye.

Marianne er imidlertid bange for, hvad det vil betyde, hvis hun får en anden ring end den, hun har båret siden brylluppet.

Jeg forstår godt, hvad Marianne mener. Men jeg synes, hun skal betragte de nye ringe som en fornyelse af deres løfter til hinanden. Hun kan også stadig beholde den gamle ring eller få den smeltet om, så den måske kan indgå i de nye ringe, og de begge kommer til at bære den.

Det har Marianne selv tænkt på, og hun mener, at ender sådan.

Skriv til Anne-Marie

Har du brug for gode råd om kærlighed, job, familie og økonomi, kan du skrive til clairvoyant Anne-Marie Østersø på mail: [email protected]

Ønsker du at blive ringet op af Anne-Marie, skal du oplyse dit telefonnummer. Der ringes til de udvalgte hver mandag kl. 15-17 og onsdag kl. 9-11.

På grund af mange henvendelser er det desværre ikke muligt at svare alle via brevkassen eller telefonisk.

Sponsoreret indhold