Mellem himmel og jord

Veninden skal have klar besked

24. september Af Anne-Marie Østersø
Foto: Shutterstock
Stines tidligere veninde bliver nu hendes genbo, og Stine er bekymret for, at hun forventer, de skal genoptage venskabet.
To midaldrende nabokvinder taler sammen over hegnet.

Kære Anne-Marie

For mange år siden havde jeg en veninde, der nu begyndt at spøge lidt igen. Hun skrev til mig, at hun snart flyttede til min hjemby, og at hun håbede, vi kunne ses.

Forleden fandt jeg ud af, at hun ikke bare flytter til byen, men kommer til at bo lige over for vores hus. Det kan jeg næsten ikke holde ud, for jeg har ikke lyst til at omgås hende igen. Hvad gør jeg, hvis hun pludselig en dag ringer på min dør?

- Mange hilsner fra Stine

Kære Stine

Du skal en gang for alle være ærlig og fortælle din tidligere veninde, at hun ikke skal regne med, du har tid til at se hende til andet end en snak, når I mødes som genboer. Jeg forstår godt, det er svært, men hvis du fra begyndelsen holder afstand, tror jeg, hun forstår budskabet.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Skriv til Anne-Marie

Har du brug for gode råd om kærlighed, job, familie og økonomi, kan du skrive til clairvoyant Anne-Marie Østersø på mail: [email protected]

Ønsker du at blive ringet op af Anne-Marie, skal du oplyse dit telefonnummer. Der ringes til de udvalgte hver mandag kl. 15-17 og onsdag kl. 9-11.

På grund af mange henvendelser er det desværre ikke muligt at svare alle via brevkassen eller telefonisk.

Sponsoreret indhold