Mellem himmel og jord

Vind besøg af Anne-Marie Østersø

3. september 2014 af Søren Johannesen, foto: Morten Mejnecke
Send os en mail og vind halvanden times dyb clairvoyance med Anne-Marie Østersø til en vlærdi ag 1.500 kr. 2. og 3. præmien er email-clairvaoyancer, hver til en værdi af 500 kr. Deltagerne i konkurrencen skal være indstillet på at medvirke i en artikel i Ude og Hjemme.
Vind et besøg af Ude og Hjemmes clairvoyant Anne-Marie Østersø.
Vind et besøg af Ude og Hjemmes clairvoyant Anne-Marie Østersø.

Står du ved en skillevej i dit liv, og har du brug for et råd? Bærer du en uforløst sorg i dit hjerte, og savner du et svar? Eller har du brug for at finde en mening med alt det, du og din familie har været igennem?

Så kan Anne-Marie Østersø med garanti hjælpe.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ude og Hjemmes clairvoyant - som vi ikke tøver med at kalde Danmarks bedste - har med sine utrolige evner hjulpet tusindvis af mennesker i flere lande.

LÆS OGSÅ: Vind cykel og alarmpakke

Og nu kan du vinde en gratis dyb clairvoyance med Anne-Marie. Alt, du skal gøre, er at skrive ind og kort fortælle lidt om dig selv og det, du gerne vil tale med Anne-Marie om. Ingen emner er for store eller vanskelige - det er helt op til dig.

Vinderen får et personligt besøg af Anne-Marie hjemme hos sig selv!

LÆS OGSÅ: Anne-Marie Østersø tror, alle har en 6. sans

Til gengæld skal du være indstillet på at stå frem og fortælle din historie i Ude og Hjemme - der følger nemlig en journalist og en fotograf med for at lave en artikel om clairvoyancen til bladet.

En dyb clairvoyance, hvor Anne-Marie også vil gøre brug af sine tarot-kort, varer omkring halvanden time og koster normalt 1.500 kr.

Ekstra gevinster: To e-mail-clairvoyancer

Ud over førstepræmien sætter vi to e-mail-clairvoyancer med Anne-Marie Østersø på højkant i konkurrencen. En e-mail-clairvoyance fungerer ved, at du sender Anne-Marie et spørgsmål til ét emne i dit liv, hvorefter hun svarer dig på mail. En e-mail-clairvoyance koster normalt 500 kr. Du kan læse meget mere om e-mail-clairvoyancer på: udeoghjemme.dk/annemarie.

Anne-Marie Østersø har været Ude og Hjemmes clairvoyant i over 10 år. Hun har hver uge en brevkasse i bladet, leverer ugens horoskop og hun har medvirket i et utal af artikler om alt mellem himmel og jord. Derudover er hun kendt fra blandt andet TV2 og TV3 samt diverse ugeblade og magasiner i både Danmark og Norge.

LÆS OGSÅ: Clairvoyant: Din far begik ikke selvmord

Anne-Marie Østersø opdagede sine særlige evner allerede som 14-årig, men det var først i 1995, at hun valgte at beskæftige sig professionelt med tarotkort og clairvoyance.

Selv forklarer hun om sine evner:

- Jeg har klarsyn og klarhørelse, hvilket er evnen til at se energierne eller at se og høre afdøde. Det betyder, at jeg kan modtage beskeder fra den åndelige verden. Desuden har jeg stor glæde af at bruge tarotkort for at give mine klienter den bedste hjælp. Det fantastiske med disse kort er, at du hele tiden kan se noget nyt i dem. Jo mere du kigger på dem, des mere vil du se.

SÅDAN DELTAGER DUFor at deltage i konkurrencen om en dyb clairvoyance og to e-mail-clairvoyancer med Anne-Marie Østersø skal du sende os en e-mail med en kort beskrivelse af, hvad du gerne vil tale med Anne-Marie om. Husk også at oplyse dit navn, alder, telefonnummer, og hvor i landet du bor.

Send din e-mail til: [email protected] - og skriv CLAIRVOYANCE i emnefeltet.

Du kan også sende os et brev til: Ude og Hjemme, Havneholmen 33, 1561 København V, mærk kuverten CLAIRVOYANCE.

Vi skal have din mail eller dit brev senest den 9. september 2014 kl. 24.

Deltagerne i konkurrencen skal være indstillet på at stå frem i en artikel i Ude og Hjemme.

Sponsoreret indhold