Sund

10 år yngre med Dennis Knudsen

31. januar 2011 af Dorthe Wamsler
Se Hannes smukke forvandling.

Hanne Holck Sommer, 43 år og fra Måløv ved København. Mor til Kristian på 15 og Frederik på 12 år. Bankrådgiver i Arbejdernes Landsbank

- Der må altså gerne ske en masse med mit hår, siger Hanne, straks hun kommer i hænderne på Dennis. Hun har naturkrøller, som er farvet rødbrune, og Dennis er straks med på en markant forandring. Håret bliver farvet kobberrødt i en superblank nuance, og derefter bliver det klippet en smule kortere til en klassisk page.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Krøllerne trækkes ud med fladjern, og håret sættes med Volume Spray og touperes for at få mere fylde. Til sidst kommes Detox Shine i for at give ekstra glans. For at understrege fornyelsen lægger Dennis makeup med lilla nuancer.

Se Jeanettes forvandling

- Det er sjældent, at man kan mikse kobber og lilla, men du kan bære det. Det er bare vigtigt at huske at gennemføre stilen, så der er masser af lilla til at spille op til håret, siger Dennis. Han vælger øjenskygge og læbestift i lilla, og Hanne får også en lilla bluse på.

- Gud, mine krøller er jo helt væk, udbryder Hanne, da hun ser resultatet, som hun er rigtig glad for. Krøllerne kan dog sagtens komme igen, hvis hun vælger at kramme håret op, mens det er vådt. De vil også passe godt til det kobberrøde look.

Makeup: Perfektion Primer nr. 01. Corrective Concealer nr. 02 . Perfection Foundation nr. 04 og nr 12. Bronzing Powder nr. 03. Brow Perfedcter nr. 03, brun. Eye Shadow Primer Waterproof nr. 01. Eye Liner nr. 05 petroleumsgrøn. Palette Eye Shadow nr. 02, lilla nuancer. Extending Lashes Lengthening Mascara nr. 01, sort. Powder Blush nr. 01, fersken. Lip Marker Pen nr. 03, fuchsia. Brightening Lip Gloss nr. 05, lilla.

Sponsoreret indhold