Sund

10 madvarer der giver smuk hud

28. december 2012 af Jannie Øberg / Foto: All Over Press
Det er ikke kun de rigtige cremer, der kan hjælpe dig til en smuk hud - også mad har en effekt. Her får du 10 madvarer, som du skal huske at spise masser af, hvis du vil have flot og blød hud.
Sådan får du smuk hud
Sådan får du smuk hud

Det kan være svært at holde huden smuk, og selvom teenageårene for længst er passeret kan vi stadig døje med uren hud og tør hud. Rødme, irriteret og tør hud døjer mange med om vinteren, og i sommervarmen bliver vi forbrændte og afskallede.

Cremer og andre produkter kan selvfølgelig være en kæmpe hjælp, men det er ikke nødvendigvis nok. Og så er det dyrt. Derfor er det en fantastisk viden, at også forskellige madvarer kan gøre en kæmpe forskel for dig, og hjælpe med at bekæmpe eksempelvis uren hud.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du din egen hjemmelavede ansigtsmaske mod uren hud

10 madvarer som giver smuk hud

Ifølge Discovery Fit and Health findes der 10 madvarer, som vi skal huske at spise masser af, hvis vores hud skal tage sig smuk ud hele året. Her får I 10 bud på madvarer, som kan hjælpe med at få smuk hud.

10 madvarer der giver smuk hud

Find den rigtige hudpleje

Man kan selvfølgelig ikke undvære en god creme. Vælg gerne en creme uden parfume eller parabener. Det kan f.eks. være fra disse mærker:

Rønsbøl

REN

Urtekram

Rudolph Care

LÆS OGSÅ: Få bugt med hudorme og uren hud med et dampbad

Sponsoreret indhold