Sund

Anmeldelse af M2 Lashes: Mirakelmidlet til lange øjenvipper

20. februar 2015 af Louise Søgaard / Foto: Louise Søgaard
Ja ja…den er god med jer. Mine vipper kan blive længere med et øjenvippeserum… helt sikkert. Selvfølgelig troede jeg ikke på løfterne, da jeg meldte mig som prøvekanin for M2 Lashes activating serum. Jeg blev klogere - og fik lange øjenvipper.

Kan man virkelig få lange og fyldige øjenvipper ved brug af et vippeserum? Ude og Hjemmes journalist satte sig for at teste det populære M2 Lashes øjenvippeserum, der er bedst i test hos adskillige modemagasiner. Og hun blev overrasket over resultatet. I videoen fortæller Louise om testen, og nedenfor kan du se før og efter billeder af hendes vipper.

Læs også: Denne kvinde har verdens længste øjenvipper - se videoen

Louises anmeldelse af M2 Lashes serum til lange øjenvipper

M2 Lashes er dyrt, og jeg meldte mig for blot at spare mig selv udgiften, skulle jeg en dag hoppe på det alligevel. For hvem vil ikke gerne have fyldige og lange øjenvipper? Det behøver man blot at se på udvalget af mascaraer på hylderne i butikkerne for at finde svaret på.

Jeg er selv en mascaroman. Hver anden måned køber jeg den nyeste mirakel-mascara og håber, at det bliver den eneste ene. Men ak! Jeg har endnu ikke fundet min mit livs kærlighed, hvad angår sort vippemaling.

Til gengæld har jeg fundet et mirakelmiddel: M2 Lashes. Ja! du læste rigtigt.

Er du også vild med M2 Lashes? Så er der også lavet M2 brow, som giver kraftigere bryn

Louise testede M2 Lashes til lange øjenvipper

M2 Lashes hjalp Louise til at få lange vipper hurtigt. Efter bare en måneds tid begyndte hun at se resultater.

Her kan du se før og efter billeder af Louises vipper.

Lange øjenvipper med M2 Lashes

Få et godt tilbud på M2 Lashes og andre produkter fra M2 Beauté

Her kan du få alle de gode produkter fra M2 Beauté:

Den vejledende pris for M2 Lashes er 990 kr., men du kan ofte finde et godt tilbud hos diverse netbutikker. Find et godt tilbud på M2 Lashes her

Drømmer du om fyldige øjenbryn, skal du have fat i M2 Brows. Den vejledende pris er 1.040 kr., men også her er der ofte gode tilbud at hente på nettet. Find et godt tilbud på M2 Brows her

Læs også: Sådan plukker du bedst dine øjenbryn

Mirakelmidlet, der hurtigt giver lange vipper

Det er ikke løgn. Det er ikke bare tomme løfter. Den er god nok.

Jeg har brugt M2 Lashes i tre måneder nu, og jeg har aldrig haft så mange tykke og lange øjenvipper før. Se selv mine før- og efter-billeder.

I starten skete der ingenting, og efter en måneds tid var jeg tæt på at opgive. Men da var jeg blevet så vant til at putte serumet på øjenvipperne, at jeg lige så godt kunne fortsætte lidt endnu.

En aften jeg vaskede mit ansigt, kunne jeg pludselig mærke mine øjenvipper. De føltes som nogle stride børster, og jeg var mildest talt overrasket.

De var blevet kraftigere, men endnu ikke så lange. Det blev de til gengæld kort tid efter. Så lange at mine veninder begyndte at spørge mig, hvilken ny fantastisk mascara jeg brugte.

Ligesom mig, er de også stadig på jagt efter den perfekte mascara. Men de behøver heller ikke at lede længere. De kan bare bruge M2 Lashes.

LÆS OGSÅ: Lider du af hårtab? Se, hvad du kan gøre her

Holder længe

Det bliver dyrt, tænker du? Det lyder måske dyrt, men nu har jeg brugt M2 Lashes eyelash activating serum i snart fire måneder, og der er vist endnu til mange måneders forbrug tilbage.

M2Beauty eyelash activating serum er temmelig drøj i brug, og hvis jeg skal ofre 990 kroner om året på at have sådanne flotte tykke og lange øjenvipper, som jeg har fået, er det alle pengene værd.

Alternativet ville være at få eyelashextensions, og dem har jeg ikke hørt sælig godt om. De falder hurtigt af igen. Det gør mine egne tykke og lange øjenvipper ikke.

Altså kan jeg ikke andet end at anbefale M2Beauty eyelash activating serum, hvis du også vil have fyldige og lange øjenvipper.

Sådan bruger du M2 Lashes på dine øjenvipper

Louise har påført M2 LASHES to gange i døgnet. Dog er det kun nødvendigt at påføre produktet én gang i døgnet. Sørg for at dit ansigt er renset for makeup inden påføring af produktet, gerne om aftenen inden du går i seng. Serummet påføres langs vippekanten - ligesom en eyeliner. Får du produktet i øjnene, så sørg for at skylle grundigt med vand, da det godt kan genere dem. Husk at lade serummet tørre først, hvis du skal have makeup på efterfølgende.

Nå du har opnået den ønskede længde på vipperne, kan du nøjes med at bruge produktet hver anden eller tredje dag. Du kan læse nærmere vejledning i indlægssedlen.

Du kan købe M2 Lashes HER (sponsoreret link)

Suppekuren

Sponsoreret indhold