Sund

Annette blev hurtigt slank med L7 Kuren

3. januar 2017 Marianne Knudsen
Foto: AOP
Færre kulhydrater og 14 timers daglig faste – så er du godt i gang med at tabe dig med den nye L7 Kuren. Det gjorde Annette, og hun smed fem kilo i løbet af få uger.
Annette tabte sig med L7 Kuren.

Tab dig med L7 Kuren

L7 Kuren er en ny slankekur, der har fået stor succes i Norden. Kuren kombinerer faste og færre kulhydrater, hvilket til sammen giver fantastiske resultater på vægten.

L7 Kuren går helt enkelt ud på, hvad du spiser, og hvornår du spiser. L’et står for lavkarbo, og syvtallet for, hvornår du spiser – nemlig mellem klokken 7 om morgenen og klokken 19 om aftenen.

Fordele ved Lavkarbo

Mange oplever også, at de føler sig ”lettere” i kroppen, sover bedre om natten, får mere energi samt en god tarmflora. 

Læs også: Maiken har tabt sig med L7 Kuren 

Når man spiser færre kulhydrater (dvs. mindre sukker og stivelse), har kroppen brug for mindre insulin, og eftersom et højt insulinniveau er forbundet med en øget risiko for insulinresistens, fedme og udvikling af diabetes type 2, vil en lavkarbokost modvirke det. 

En varieret lavkarbokost baseret på naturlige råvarer indeholder vitaminer og mineraler og ikke mindst sundt og naturligt fedt. Det er med til at styrke immunforsvaret og forebygger også forskellige sygdomme.

Annette og to andre skønne kvinder har testet L7 Kuren med godt resultat. I Ude og Hjemme nr. 1, der udkommer den 4. januar 2017, kan du læse deres slankehistorier og få madplan og opskrifter til L7 Kuren. 

Camilla Framnes' 13 bedste slankeråd:

Camilla Framnes: Her er mine 13 bedste slankeråd

Sponsoreret indhold