Sund

Cindy Crawford viser krop uden photoshop

13. februar 2015 Louise Soegaard
Sikke en befrielse! og tænk at noget kan være så interessant. Aprilnummeret af det internationale modemagasin Marie Claire vil være helt uden photo-shoppede model-billeder (bortset fra annoncerne).
Cindy Crawford i undertøj. Billedet er ikke manipuleret, som de fleste modefotos, så man kan se alle skønhedsfejl

Jubiii....

Vi er mange på Ude og Hjemmes redaktion, der glæder sig som børn til jul til at se resultatet af et modeblad med 100% photoshop-frie billeder.

Vi forestiller os, at modellerne vil have både appelsinhud, dobbelthager, mormorarme og andre almindelige skønhedsfejl, og bare tanken får os til at juble. Tænk hvis man fremover vil kunne bladre i et modemagasin uden pludselig at føle sig misdannet og fed. Det lyder lovende.

Læs også: SE videoen med 100 års udvikling indenfor hår og make-up på bare 1 min. Hvilket årti kan du bedst lide?

Indtil videre har vi fået en lille forsmag på det nye revolutionerende blad, som vi helt sikkert skal ned i kiosken og have fingrene i til april.

Smuk med strækmærker

En af 90'ernes største supermodeller Cindy Crawford viser undertøj. Hun er i dag 48 år, mor til to og ufattelig smuk - også med rynker, strækmærker og appelsinhud.

Se selv og glæd dig til mere naturlig skønhed i Marie Claire. Forhåbentlig en tendens, som flere vil være med på. Her på Ude og Hjemme har vi i øvrigt altid kun brugt 100% photoshop-frie fotos.

Supermodellen Cindy Crawford 48 år og i undertøj uden foto-manipulering

Sponsoreret indhold