Sund

Den hotteste kur: Sense – slank med fornuft

17. marts 2016 af Joan Andersen. Foto: Jacob Ljørring
Glem alt om at tælle kalorier og veje din mad. Sense handler om tre måltider om dagen, sund fornuft og intet andet – og det meste er gratis tilgængeligt.

Suzy Wengel opfandt Sense, fordi hun selv trængte til at tabe sig. Efter sin anden graviditet nærmede vægten sig 100 kilo, og synet af hendes gigantiske ben ved siden af hendes nyfødte drengs lille krop gjorde hende ked af det.

I stedet for at kaste sig over en tilfældig kur brugte hun sin fornuft. Hun satte sig grundig ind i, hvad der egentlig virker, og hvordan kulhydrat, protein, fedt og alkohol påvirker kroppen. Hun researchede på nettet, i bøger og så dokumentarprogrammer. Ud fra al sin viden lavede hun sine egne regler.

LÆS OGSÅ: Tanjas datter blev kun 19 år: Et træ ændrede alt

9 måneder efter havde hun tabt sig 40 kilo. I dag, næsten fem år senere, er hun stadig åleslank, og hun har uddannet sig til vægtkonsulent og kostvejleder. Hun ejer Center for vægttab i Langeskov og har Sense-konsulenter i 44 byer og 5 mere på vej.

– Det er jo bare sund fornuft, siger hun om Sense.

– Folk kan spise det, de plejer, bare med en anden fordeling, forklarer Suzy, som har lagt det meste gratis tilgængeligt på sin hjemmeside sensekost.dk og i Facebook-gruppen: Sense – slank med fornuft.

LÆS OGSÅ: Jeg helbreder mig selv ved tankens kraft

Der findes også en lukket gruppe på facebook, ”Sense – slank med fornuft – spørgsmål og svar”, hvor alle der prøver kræfter med Sense kan få svar på alt i forbindelse med vægttabet af Suzy selv, hendes konsulenter, kostvejledere eller de andre brugere.

– Hvis man spiser sig mæt i rigtig mad og kun spiser, når man er sulten, så virker det, slår hun fast.

Sponsoreret indhold