Sund

Dennis Knudsen debuterer som filminstruktør

22. august 2016 af Anne Kristensen. Foto: AOP
Kendisfrisøren Dennis Knudsen, som også er fast skribent i Ude og Hjemme, har selv skrevet manuskriptet til sin nye film, der handler om en dreng, der som spæd får en kønsskifteoperation.

Dennis Knudsen er langt fra ny i faget, når han snart debuterer som instruktør på sin helt egen film, der har arbejdstitlen ’Prinsesse’.

Med tre årtiers erfaring fra film- og tv-branchen, hvor Dennis Knudsen har arbejdet side om side med instruktører som Lars von Trier, Susanne Bier, Per Fly og Thomas Vinterberg, har han således en gedigen ballast at trække på, når han nu selv skal gå forrest på filmoptagelserne, som forventes at begynde til sensommeren 2017.

Se også: Dennis Knudsen makeover - ryger det lange grå hår?

Dennis Knudsen, der allerede er internationalt anerkendt som frisør, stylist og makeupartist i film-, tv- og kendisverdenen, har også selv skrevet manuskriptet til filmen, som Zentropa producerer.

Om filmen

Filmen handler om et ungt par, Mie og August, der tror, de skal have en lille pige. Men jordemoderen har været uopmærksom, og i stedet får de en dreng.

Mie får en fødselsdepression og sidenhen en psykose, og hun ender med at sende sin lille søn til Thailand, hvor han får en kønsskifteoperation.

Se også: Dennis Knudsen makeover - smuk efter sygdom

Filmen følger Victoria, som barnet kaldes, i sine første 17 leveår – indtil sandheden pludselig kommer frem, og Mie må indrømme, hvad hun mange år forinden udsatte sit barn for.

Nervøs og spændt

- Jeg har film og tv i mine blodårer. Det hele begyndte, da jeg som 18-årig kom i lære som frisør og parykmager i TV-byen i Søborg, og jeg har arbejdet med instruktører og skuespillere, siden jeg var helt ung. Deres arbejde har altid fascineret og imponeret mig dybt, og jeg har i mange år drømt om, at det en dag skulle blive muligt for mig at lave min egen film. Den mulighed er her nu. Jeg er selvfølgelig nervøs, men jeg glæder mig helt vildt til at kaste mig ud i alle disse nye udfordringer, fortæller Dennis Knudsen i en pressemeddelelse.

Se også: Dennis Knudsen makeover - kort med kant

Om selve baggrunden for filmen siger han:

- Den er skrevet som et spejlbillede af den tid, vi lever i. Se mig, se mig, se mig. Jeg vil have, jeg forlanger, og jeg forventer, at mit liv bliver præcis, som jeg vil have det. Filmen er et eksempel på, hvor skræmmende vores liv kan blive, når tingene ikke går sådan, som vi forventer, at de vil gå.

Du kan stadig få Dennis Knudsens bedste tips om styling, hår og makeup hver uge i Ude og Hjemme.  

Se flere Dennis Knudsen makeovers her >>

10 madvarer der giver smuk hud:

10 madvarer der giver smuk hud

Sponsoreret indhold