Sund

Fræk page

17. januar 2011 af Dorthe Wamsler
Se Heidis fantastiske forvandling.
Foto: Gregers Overvad
Foto: Gregers Overvad

Det lange hår er for tungt til Heidi og får frisuren til at klaske. Hun skal have en lettere og smartere stil, og derfor ryger der en pæn del af længden.

- Håret skal klippes i en moderne page med forskellige længder, der giver et casual, pjusket look - modsat en klassisk page med mere skarpe kanter, siger Dennis. Det lidt lange pandehår trækkes til siden for at understrege den lettere stil.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Før havde Heidi tre, fire forskellige farver i sit hår, men nu bliver det farvet mørkt i bunden og nakken og rødligt på toppen, hvor Heidi havde reflekser. Resultatet er en smart og frisk frisure, som understreges med makeuppen. Heidi bruger aldrig makeup, så det er en stor kontrast for hende, da Dennis giver hende forførende smokey eyes med øjenskygge i sort og gråt for at få hendes øjne til at syne større.

Se også Mies flotte forvandling

- Øjenskyggen skal trækkes langt ud for at få øjnene mere frem, siger Dennis. Og Heidi er fuldt ud tilfreds.

- Hold da op, jeg kan slet ikke kende mig selv, udbryder hun og får tårer i øjnene af glæde, da hun får lov at se resultatet. Hun synes både om håret og makeuppen.

Makeup: Perfektion Primer nr. 01, Corrective Concealer nr. 04, Perfection Foundation nr. 04 og 12, Bronzing Powder nr. 03 brugt som rouge, Brow Perfecter nr. 01, sort, Eye Liner nr. 01, sort, Eye Shadow Primer Waterproof nr. 01, Palette Eye Shadow nr. 08, smokey, Extending Lashes Lengthening Mascara nr. 01, sort, Lip Marker Pen nr. 03, fuchsia, Brightening Lip Gloss nr. 10.

Sponsoreret indhold