Sund

Hold vægten i ferien

6. juli 2015 Marianne Knudsen
AOP
Is, kølig rosévin, grillmad og hvidt brød kan sabotere alle gode intentioner om at holde vægten i sommerferien. Men med to ugentlige fastedage kan du undgå unødvendige feriekilo og stadig nyde sommerens skønne fristelser. Prøv fx. denne lækre sommersalat.
En mor kysser sit barn, mens de spiser is på stranden

Det er de færreste, der ønsker at være på slankekur i deres sommerferie. Men med 5:2 Kuren er det muligt både at fortsætte sin slankekur og tabe sig endnu mere, men også at undgå at unødvendige feriekilo sætter sig på maven, bagen og armene. For sol og sommer sætter nemt sine spor på kroppen, medmindre du virkelig sørger for at passe din træning og holde igen med isvaflerne og den kølige rosévin på terrassen.

5:2 er en fastekur, der betyder, at du to dage om ugen kun må spise 500 kalorier om dagen. 600 kalorier, hvis du er en mand. Ugens øvrige dage må du spise, som du plejer – og det er på de dage, at du kan tillade dig det glas vin eller den ekstra grillpølse.
 

Prøv fx 5:2 Kuren med denne lækre salat

Krydderurte TABOULEH

Gyldendal

200 g blomkål
4 grønne asparges
4 radiser
½ agurk
1 bundt mynte
1 bundt persille
1 spsk. olivenolie
even skal og saft af 1 citron
Havsalt
Peber

Kør blomkål i en foodprocessor, eller snit den meget fint, så den får konsistens som ris. Skær asparges i mundrette stykker, radiser i skiver og agurk i tern. Hak krydderurter og bland så alt det grønne sammen. Rør olivenolie og citron sammen og vend det i. Giv taboulehen et drys salt og peber og servér.

Sponsoreret indhold