Sund

Hurtigt vægttab: Maria tabte 5 kilo på fem dage

1. november 2017 af: Joan Andersen
Foto: Søren Lamberth.
Et vellykket og hurtigt vægttab, er, hvad Maria har opnået på blot fem dage. I fem dage har hun nemlig testet kuren ”Slank med kødboller”, og resultatet er ikke til at tage fejl af. Maria har smidt mere end fem kilo, og hun følte sig mæt, glad og fuld af energi hele tiden.
Ung pige sidder ved vinduet. Hun har opnået et hurtigt vægttab

Hurtigt vægttab

Den 25-årige fitnessinstruktør fra Slagelse har testet Ude og Hjemmes nye slankekur ”Slank med kødboller”, hvor hun i fem dage skulle følge en madplan med blot 1.200 kcal om dagen fordelt på tre hovedmåltider og to mellemmåltider. Nu er de fem dage gået, og Maria er klar til dommen.

På blot fem dage har hun tabt 5,45 kilo, og endda helt uden sult.

– Jeg har været overraskende mæt. Jeg har jo spist hele tiden.

– Det bedste er, at jeg kan mærke det, og folk har spurgt, om jeg har tabt mig, siger Maria.

Fitness-instruktør på 115 kilo

Maria Fagerberg er fitness-instruktør i Loop. Selv træner hun i centeret to gange om ugen og danser zumba tre gange om ugen.

– Jeg dyrker meget motion, jeg spiser bare rigtig meget forkert, forklarer hun.

Slank med Gustav Salinas - sådan opnår du vægttab

For fire år siden var hun oppe at veje 115 kilo. Hun så et feriebillede af sig selv og brød sig bestemt ikke om, hvad hun så.

– Jeg ser helt oppustet ud over hele kroppen, fortæller hun. Det gav hendes problemer især i forbindelse med sit arbejde.

– Det der træningstøj, man skal have på... jeg kan jo ikke bilde kunderne ind, at der er muskler indenunder. Det ser ikke særlig godt ud, at der kommer en halvtyk instruktør og siger: Nu skal du i gang!

Er du i tvivl om, hvilken kur, der passer til dig?

Få et overblik over de mest populære og effektive kure på Letliv.dk

Begyndte at sulte sig

Maria smed de første 15 kilo blot ved at droppe sodavand og tænke sig lidt om. Da hun vejede 100 kilo, tog hun sig selv i nakken, og på blot otte måneder tabte hun sig hele 40 kilo.

– Det var ikke sundt. Jeg sultede mig og tabte en masse muskelmasse, siger hun og fortæller, at vægten endda blev for lav, derfor tog hun 10 kilo på igen og blev normalvægtig. Men her i februar fik hun en kæreste.

Vil du have et hurtigt vægttab? Så læs også: 4 dages kuren - tab dig op til 5 kilo

– Så tog jeg 10 kilo mere på. Kærestekilo og ferier. Det var ikke så godt, siger hun.

Hun drømmer om at komme til at veje 68-69 kilo og samtidig have en sund muskelmasse.

Ny vane: mad fem-seks gange om dagen

Da Maria så den lange indkøbsliste, tænkte hun ”åh nej”. Men hun fik købt det hele ind, så hun kunne følge madplanen i fem dage. Det er slet ikke normalt for Maria at spise fem-seks gange om dagen. Hun plejer ikke at spise morgenmad, og til frokost er hun vant til at spise meget lidt. Men så tager hun revanche om aftenen.

Camilla smed 35 kilo med 5:2 kuren

– Vi kommer til at lave forkert mad med en masse pasta og irriterende kulhydrater, og jeg spiser måske to portioner. Og chips med dip om aftenen og morgenbrød i weekenderne, fortæller hun.

Sundt og effektivt vægttab med masser af energi

– Jeg fortsætter med at spise morgenmad og mellemmåltider som i madplanen, og jeg vil spise kødboller cirka tre gange om ugen, siger Maria, der var overrasket over de lækre opskrifter.

– Boller med selleri, sådan noget kan jeg normalt ikke lide, men de var rigtig gode. Dem kommer jeg til at lave igen. Og kødboller med squash var et hit. Min kæreste har spist med, selv om han ikke vejer for meget, fortæller Maria, der har besluttet sig for at tælle kalorier i en periode, fordi det virker rigtig godt for hende.

Læs her om Louise der tabte hele 54 kilo

– Det her er en sund måde at tabe sig på, og jeg har simpelthen haft så meget energi, slår Maria fast.

Ude og Hjemmes slankeguides

På What2read.dk finder du alle vores bedste slankeguides til salg fra 19 kr. Besøg siden her

Sponsoreret indhold